Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik – vědecká cooking show GurmetLab - Zuřící steak. Pryč jsou doby, kdy pravý muž tvrdil svaly usilovnou dřinou (Premiéra)
Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!
K pořádnýmu chlapovi patří svaly, stejně, jako k bejkovi patří pořádný rohy. Jasně, ale ono neuškodí ve fitku zatnout kromě bicáku i mozkový závit, zvlášť když pak chceme nabírat bílkoviny z pořádného steaku. To si pak člověk uvědomí, že i svaly mohou být křehké a nevadí to, ba naopak.
Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!
K pořádnýmu chlapovi patří svaly, stejně, jako k bejkovi patří pořádný rohy. Jasně, ale ono neuškodí ve fitku zatnout kromě bicáku i mozkový závit, zvlášť když pak chceme nabírat bílkoviny z pořádného steaku. To si pak člověk uvědomí, že i svaly mohou být křehké a nevadí to, ba naopak.
GurmetLab - Zuřící steak můžete sledovat 11. 6. 2020 od 21 hodin na ČT2!
Zdroj, foto: Česká televize