Vychází z tradice našich babiček, vstřebává nové vlivy a inspirace, sbírá nejrůznější recepty, výborně a nápaditě vaří z dostupných surovin v čase, který jí coby zaměstnané matce tří dětí zbývá.
Karolina vaří z běžných a dostupných surovin – dostupných jak cenově, tak i z hlediska snadného nákupu –, vaří rychle, prakticky, zdravě a s nápadem. Její domácí recepty využívají v moderním kontextu tradici a kořeny české kuchyně i inspiraci evropskou gastronomií.
Karolína, domácí kuchařka je jediný pořad o domácím vaření zaměřený na nejširší diváckou veřejnost, díky němu shledáte vaření doma přístupným a přitažlivým. Každá epizoda má určité širší téma, na které jsou navázány jednotlivé recepty.
Karolína, domácí kuchařka – 21.2. 2015:
V dnešním dílu vás Karolína připraví na valentýnský večer, který bude následovat hned další sobotu, ať se stihnete připravit. Těšit se můžete na hovězí líčka v červeném víně s pastiňákovým pyré, těstoviny s mořskými plody, salát z čekanky a jižního ovoce a čokoládovou pěnu s malinami a koňakem. Nechte se inspirovat, otevřete pokladnici plnou receptů a vařte s Karolínou s chutí a láskou!