Při návštěvě Jihomoravského kraje vám naši kuchaři připraví skvělý houbový guláš a pečené hrudí se šťouchanými brambory a tvarohem. Režie M. Froyda
(Premiéra)
K Jihomoravskému kraji bezesporu patří pěstování vinné révy a vinařská tradice. Kuchaři Ondřej Slanina a Petr Stoklásek při putování za vítěznou regionální potravinou nemohli vynechat návštěvu některého z vinařství.
A právě v něm se setkali s výrobci oceněných potravin. David Kolář přinesl bio houby, z nichž Ondřej s Petrem uvařili první pokrm – houbový guláš s uzeným tofu.
Ve druhém receptu se můžete těšit na pečené hrudí s bylinkovou salsou se zeleným pepřem a šťouchané brambory s vítězným tvarohem z Ekofarmy Nalepeč.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 2. 11. 2024 od 18:25 na ČT1!!
A opakování 6. 11. a 7. 11.!
Zdroj, foto: Česká Televize
Shelly
Chytrá Žena