Kuře na paprice s karlovarskou omeletou nebo srnčí hřbet s liškovou omáčkou? To je nabídka, kterou Ondřej Slanina s Tomášem Poppem uvaří na Statku Jakubov. Režie M. Froyda
(Premiéra)
Vítěze oceněné značkou Regionální potravina v Karlovarském kraji si představíme na Statku Jakubov. Tentokrát naši kuchaři připraví kuře na paprice a jako přílohu zvolili speciální karlovarskou omeletu, která se nápadně podobá karlovarskému knedlíku.
V druhém receptu se Ondřej Slanina s Tomášem Poppem vrhnou do příprav srnčího hřbetu s liškovou omáčkou. Právě tu ozvláštnili oceněnými sušenými višněmi.
Servírovat budeme se smaženými bramborovými kroketami. Na závěr si ještě představíme vítězný mechový dort Lucie Zlámalíkové z Bistrotéky.