Dvě skvělá jídla z vítězných regionálních potravin si připravíme při návštěvě Karlovarského kraje. Režie M. Froyda
(Premiéra)
Produkty oceněné značkou Regionální potravina v Karlovarském kraji si představíme v hrázděném statku Milíkov. Vítězná Biofarma Bublava představí své božské uzené a z jejich farmy pochází i hovězí ossobuco, které naši kuchaři Ondřej Slanina s Pavlem Marešem budou dusit ve šťávě s pivem.
Jako přílohu připraví obdobu karlovarského knedlíku. Ve druhém receptu použijí vítězné výhonky hrášku do salátku podávaného k candátovi, restovaným liškám a rozpuštěné klobáse.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 7. 9. 2024 od 18:25 na ČT1!!
A opakování 11. 9. a 12. 9.!
Zdroj, foto: Česká Televize
Shelly
Chytrá Žena