Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Sražený cyklista, domácí hádka, namátková kontrola

10. 04. 2023 | Televizní tipy
Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Asistovat bude u rvačky kvůli jízdence i při pokusu o sebevraždu. Dívejte se a zde malá ochutnávka.

Domácí hádka
Delta 103 je během hlídky odvolána k případu. Dispečink jim oznámí, že na adrese Erbenova 4 slyší ve druhém patře řev a rány. Do bytu se dostanou tak, že jim otevře žena. Uvnitř bytu se perou dva muži. Přítel ženy a její bývalý manžel, který vběhl do bytu a současného přítele ženy napadl. Policejní hlídka zjištuje, kdo v bytě bydlí a kdo by měl být vykázán.

Policie v akci: Sražený cyklista, domácí hádka, namátková kontrola… Navíc zjišťují, kdo je ještě v bytě přítomen. Oznamovatelka zjistí, že dvanáctiletá dcera odjela jejím autem. Proto je na dispečink oznámen popis situace i to, že mladá dívenka musela odejít v době incidentu. A k tomu bude potřeba další hlídky. Všichni účastníci jsou vyzváni, aby se zdrželi jakýchkoliv komentářů.

Po dceři je vyhlášeno pátrání. A hlídka na místě zjištuje, kam se dcera v modrém fiatu mohla vydat. Muž, který do bytu vnikl, bude převezen na služebnu. Kdyby se dcera vrátila domů, má její matka okamžitě dát vědět jakékoliv hlídce. Naučit dvanáctiletou dceru řídit auto má s výchovou jen málo společného. Hlídka se vydává ji hledat. Snad bude některá hlídka úspěšnější.

Dispečink hlásí, že v ulicích nedaleko byl viděn modrý fiat, ve kterém sedí mladá dívka. Na místě je zjištěno, že se jedná o holčičku, kterou všichni hledali. Ta se přizná, že odešla k novému příteli, protože se máma a táta pořád hádají. Hlídka požádá, aby hlídka dovezla na místo jiného zákonného zástupce, tedy maminku.

Přesto se holčička svěří, že s mámou nechce bydlet. K případu bude přizván pracovník OSPOD. Nic se nemění na tom, do jak nebezpečné situace se holčička dostala. Nejsmutnější na tom ale je, že do takové situace holčičku dostali její rodiče.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Na televizních obrazovkách se 10. dubna v 16.50 objeví

další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné

policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě!!



Zdroj, foto: Prima


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !