Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci v týdnu od 3. 4. 2023

3. 04. 2023 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Falešný zaměstnanec

Delta 107 má noční hlídku. Během běžné projížďky je odvolána k případu. Dispečink ji vyzve, aby zajela na adresu do Vinohradské ulice, do půjčovny nářadí. Na policii volal majitel provozovny, který má pocit, že byl okraden zaměstnancem.
Na místě majitel půčovny stavební techniky vysvětluje, že si ráno všiml, že mu chybí nějaké nářadí. A upozorňuje, že si je prakticky jist, že ho odnesl zaměstnanec – brigádník, který ve firmě na doporučení pracoval tři dny. Podle názoru majitele firmy byl „divný“. Ale s ohledem na to, že nejsou lidi, ho zaměstnal.

Policie v akci v týdnu od 3. 4. 2023Majitel firmy má k muži údaje, dokonce mu volal, ale ten mu vyhrožoval. I proto volal policii. A předal jí také kontaktní údaje i přehled zcizeného materiálu, s nimi také přesná evidenční a výrobní čísla zmizelých vrtaček a brusek. Majitel firmy je taktéž prolustrován.
Díky informacím od majitele firmy se podařilo zjistit, že je bývalý zaměstnanec také majitelem vozu. Hlídka vyráží na místo bydliště a hledá auto, ve kterém by mohl být lup odvezen. Dodávka je nalezena ve Vlašimské ulici.

Policie u ní nalezne majitele vozu. Zkontroluje jeho doklady. Muž tvrdí, že půjčovnu z Vinohradské ulice nezná. Policie požádá o kontrolu strojů. Muž se zdráhá, nakonec ale kufr otevře. Jsou zkontrolována čísla a ta souhlasí s těmi, která nahlásil majitel půjčovny jako ztracená. Majitel červeného vozu tvrdí, že jde o náhodu. Následně začne být agresivní. Policejní hlídka požádá o pomoc další hlídku. Muži jsou nasazena pouta a policisté se na místě rozhodnou, že muže převezou k lékaři. Nevypadá, že by byl v současné době schopen výslechu.
Druhá hlídka si převezme veškeré informace. První odjede s mužem k lékaři. Auto bude i s důkazy odtaženo.

Psychicky narušení lidé jsou problémem. Někdy je nutno volat sanitku, jindy je možno eskortovat je k lékaři hlídkou.  Je dobře, že na sebe psychicky nemocný muž upoutal pozornost hloupou krádeží. Alespoň se mu včas dostane potřebné pomoci.

Na televizních obrazovkách se 3. 4. 2023 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !