Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří opět venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. „Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad – a během pár hodin se stanete hvězdou představení,“ říká Zdeněk Pohlreich.

Nenechte si ujít premiéru dalšího dílu druhé řady oblíbeného pořadu Rozpal to, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem na Primě!
Dívejte se na kulinářské čarování v pořadu Rozpal to, šéfe! v neděli 17.5. 2015 v 18.00 hodin na Primě.
Zdroj, foto:
Prima
Vendula Vrablová
Tento článek také můžete