Rozpal to, šéfe! – 18.5. 2014:
A jaká je tedy jeho kuchyně v této nové show? Jako vždy jsou základem kvalitní čerstvé suroviny, ideálně české. Zdeněk divákům radí, aby nezanedbali základ kuchařského úspěchu, protože: „Nejdůležitější je se dobře připravit!“ Zdeněk používá množství čerstvých bylinek, a jak říká – každé jídlo je potřeba odlehčit, dodat mu vzdušnosti, a tak pokud třeba připravuje fritované jižanské kuře, přidá k němu lístky bazalky.
A spojení chutí? Geniální! Mistr kuchař v této televizní novince také vysvětluje, radí a velmi přirozeným způsobem odbourává mýty, které se často v gastronomii tradují, vede diváka k tomu, aby pochopil filozofii jeho kuchyně, která je o jednoduchosti, citu pro chuť, čistotě estetické i smyslové, a zejména o skvělém požitku z jídla.
Zdeněk je v novém pořadu Rozpal to, šéfe! prostě kuchař na vesnickém statku, vystačí si s málem co do vybavení, od surovin vyžaduje především čerstvost, a jak říká: „Vždycky je okolo vás něco, co jídlo může vylepšit a dát mu punc světovosti!“
Nový pořad Rozpal to, šéfe! se liší od předchozích kulinářských sérií svou nepředstíranou jednoduchostí. Co ho pojí s ostatními pořady, je drive, energie a spád – v každém díle Zdeněk opět připraví na grilu kompletní menu.
Nenechte si ujít další kulinářské čarování se Zdeňkem Pohlreichem v pořadu Rozpal to, šéfe! v neděli 18.5. 2014 v 18.00 hodin na Primě.