Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku, a to za každého počasí! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat.„Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad – a během pár hodin se stanete hvězdou představení,“ říká Zdeněk Pohlreich.
Rozpal to, šéfe! – 19.7. 2015:
Tentokrát mistr šéfkuchař pohostí dobrovolné hasiče, kterým při jejich těžké a záslužné práci jistě pořádně vyhládne. Nenechte si proto ujít reprízu prvního díl pořadu Rozpal to, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem na Primě!
Nenechte si ujít další kulinářské čarování v pořadu Rozpal to, šéfe!
v neděli 12.7. 2015 v 18.00 hodin na Primě
Zdroj, foto:
Prima
Vendula Vrablová
Tento článek také můžete