Šéf na grilu – 27.7. 2014:
Kromě toho se dozvíte i nejrůznější rady a triky, které vám grilování ulehčí. Pochoutky, které Zdeněk Pohlreich připravuje přímo před zraky diváků, si pak můžete sami vyzkoušet, podělí se s vámi i o své recepty. To vše samozřejmě se svým typickým humorem.
A než se nám jídlo dogriluje, dozvíme se prostřednictvím Haliny Pawlowské coby redaktorky, která přijíždí „šéfa“ vyzpovídat, i spoustu zajímavých věcí z jeho života, o tom, jaký je vlastně Zdeněk člověk a spoustu dalších zajímavostí.
A co budeme grilovat dnes? Drůbeží maso všeho druhu. Drůbež – především kuřecí maso je u nás velmi oblíbené a i z něj se dají vykouzlit skvělé lahůdky. Zdeněk Pohlreich nám opět ukáže, jaké drůbeží maso se na gril hodí, jak je správně připravit a ochutit, aby nebylo ani vysušené, ani napůl syrové, a přidá několik zajímavých tipů a triků. Užijte si reprízu dalšího dílu pořadu Šéf na grilu s datem 27.7. 2014!
Nenechte si ujít 27.7. 2014 reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show
Šéf na grilu v 18:05 na Primě!