Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Labyrint III – 1. díl

3. 09. 2018 | Televizní tipy
Jiří Langmajer, Lenka Vlasáková, Miroslav Donutil a Petr Stach v hlavních rolích premiérové třetí řady kriminálního seriálu Labyrint III pátrají po pachateli záhadných vražd a únosů.

V 1. dílu seriálu Labyrint III  dále hrají: V. Freimanová, V. Kratina, D. Švehlík, D. Nesvačilová, M. Dalecký, R. Hájek, L. Krbová, B. Srncová a další. Scénář P. Hudský. Kamera M. Šec. Režie J. Strach.

Major Remeš (J. Langmajer) přijíždí spolu s novou kolegyní Ester (L. Vlasáková) k případu vraždy podnikatele v zemědělství Pánka. Ten i jeho dospělý syn zmizeli cestou do práce i s autem. Po týdnu našel farář v moravské vesničce jeho zvláštně upravenou mrtvolu na oltáři. V Remešově týmu jsou i nováčci Viktor (P. Stach) a Bára (D. Nesvačilová), kteří spolu s místním policistou Jonášem (D. Švehlík) vytipují možné pachatele.

Seriál Labyrint III – 1. dílZajímavý je pro ně v 1. dílu seriálu Labyrint III  jen hrobník František Koláčný (M. Pospíchal), který nemá alibi a Pánkovi staršímu v minulosti často vyhrožoval. Mladý Pánek (R. Hájek) se ocitá v tajemném podzemí, v cele připomínající středověké vězení. Brzy poté se v kobce objeví další osoba – podnikatelka a mecenáška Svobodová (L. Krbová).

Ani jeden netuší, kde jsou a co s nimi bude. Zhruba ve stejnou dobu v jiné vesnici poblíž Brna spáchá za pomoci svého muže (V. Kratina) fingovanou sebevraždu paní Stolařová (V. Freimanová). Poté, co je odvezena na psychiatrii, se zde seznámí s tichým chlapcem Adamem (M. Valenta). Ten se před několika týdny objevil na kraji Brna, byl od krve, nemluvil a v nemocnici stále jen kreslí obrázky. Jestli spolu tyto případy mohou nějak souviset, policisté netuší. Všechno zatím vypadá jen jako podivuhodná shoda okolností.

Seriál Labyrint III – 1. díl lze sledovat 3. 9. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Labyrint III – 1. díl:

Seriál Labyrint III – 1. díl
Seriál Labyrint III – 1. díl
Seriál Labyrint III – 1. díl
Seriál Labyrint III – 1. díl
Seriál Labyrint III – 1. díl
Seriál Labyrint III – 1. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato