Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Take me out - 26.10. 2017

26. 10. 2017 | Televizní tipy
Tento čtvrtek 26.10. 2017 ve 22.30 zavítá na obrazovky TV Prima další, již sedmá epizoda seznamovacího pořadu Take me out. U žádného seznamování by neměly chybět vlastnosti jako zkušenost a moudrost. Jejich symbolem je číslo sedm. A právě sedmým dílem pokračuje největší seznamovací show v dějinách Česka a Slovenska Take Me Out.

Jak se bude třicítce rozohněných žen zamlouvat slovenský „rokenrolový Homer Simpson“, skutečný pan Král nebo budoucí lodní kapitán s šarmem Luďka Soboty? To se dozvíte společně s moderátory Jakubem Prachařem a Milanem Juniorem Zimnýkovalem.

Take me out - 26.10. 2017Největší seznamovací show v dějinách Česka a Slovenska Take Me Out pokračuje už sedmým dílem. Sedmička znamená zkušenost a moudrost. A právě tyto vlastnosti by neměly chybět u žádného seznamování. Projeví je i tři muži, kteří si přišli najít tu pravou? Co na to třicítka rozohněných žen? Jak se jim bude zamlouvat slovenský „rokenrolový Homer Simpson“, skutečný pan Král nebo budoucí lodní kapitán s šarmem Luďka Soboty? Dnes to bude zvlášť zajímavé!

Rokenrolový Homer Simpson


Peťo má rád adrenalin a výzvy. Doufá, že jedna z divokých party šelem se stane jeho další velkou výzvou. Je to pohodář oblečený do roztrhaných džin. Jedna z divokých šelem mu dává už krátce po příchodu červenou, protože jí připomíná Homera Simpsona. Jiná se naopak přiznává se stydlivým úsměvem, že se jí líbí jeho bříško. Peťo to bere s nadhledem, který by mu mohl každý závidět. Když nastane okamžik, kdy má něco předvést, zaujmout slečny tím, co dovede, publikum šílí: rozhodl se za jednu minutu spořádat před kamerami 100 pagáčů, 20 párků a zapít to třemi litry mléka. 

Král na sexy vlně


Jako druhý přichází na scénu skutečný pan Král. Takové je příjmení Marka, který doufá, že mezi kráskami najde svou budoucí královnu. Je to kluk z vesnice s šarmem Luďka Soboty, nebojí se práce, ale přiznává, že kolikrát se nevyzná ani sám v sobě. Neví, jestli je dostatečně psychicky připravený na to, co ho čeká. Zvlášť když teď viděl, co ho čeká. Kdo by taky byl psychicky připravený na třicet ženských? Marek se chce stát lodním kapitánem. Někoho tady jeho budoucí parník rozhoupaný na vlnách vyloženě fascinuje – a to prý pro to, že ještě neměla sex na vodě. 

Panic je na nic?


Hudebně založený David to bere rovnou od podlahy a hned po svém příchodu odvážně rapuje: chtěl se stavit do Bratislavy, aby našel pro svůj život to pravý. Dodává, že „všechny jsou nádherný“. Při příležitosti hledání David představuje světu svou exkluzivní hudební novinku, kterou ještě nikdo neslyšel. A pak ho vyloženě zaskočí otázka na tělo od jedné ze zkušenějších šelem: nejsi panic? Protože právě to by ji potěšilo ze všeho nejvíc…

I takové věci se dějí v nejnovějším dílu zábavné seznamovací show Take Me Out! Jak to všechno dopadne, se dozvíte společně s moderátory Jakubem Prachařem a Milanem Juniorem Zimnýkovalem.

Šestý díl seznamovací show Take me out můžete sledovat 26.10. 2017 od 22:30 na TV Prima. 


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Take me out - 26.10. 2017:

Take me out - 26.10. 2017
Take me out - 26.10. 2017
Take me out - 26.10. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !