Herečka Dana Homolová je dcera herce Miroslava Homoly a někdejší manželka Václava Vydry, komentátora našeho pořadu. To doktor Roman Šmucler - když se chce najíst, musí si prý sám uvařit, protože jeho manželka Líba si „hlídá váhu od dětství a obědvá tak maximálně kiwi“. Nenechte si ujít další dvojitou porci VIP Prostřeno v úterý 18.9. 2012 a ve čtvrtek 20.9. 2012 jen na Prima family!
V úterý 18.9. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Lucie Hadašová. Lucie uvaří na chatě na Slapech, kde tráví čas se svojí holčičkou. „Jsem úplně sportovní antitalent,“ říká o sobě půvabná maminka Lucie Hadašová. „Můj vztah k vaření se vyvinul při studiu hotelové školy, ale nejvíc mě k tomu přitáhl partner, protože on sám hrozně dobře vaří.“
A Lucie Hadašová kvůli němu a dítěti vaří denně: „Všichni si o mně myslí, že jsem namyšlená, že nic neumím, že nosím nos nahoru a ruce mám úplně od těla,“ konstatuje Lucie Hadašová a chce diváky pořadu VIP Prostřeno a soupeře přesvědčit o opaku. Lucie Hadašová vyhlásila válku dietám, protože v úterý se všichni přejedí.
„Do VIP Prostřeno jsem si vybrala pětichodové menu, je to skladba jídel, kterou tady na chatě docela často konzumujeme,“ říká mladá kuchařka Lucie Hadašová v pořadu VIP Prostřeno s datem 18.9. 2012. Bude slepičí polévka a recept - husokachna se zelím a knedlíkem. Není to jídelníček modelky, ale aspoň ovocný dezert slibuje, že bude lehký.
A co si myslí o menu úterního VIP Prostřeno s datem 18.9. 2012 soupeři? Romanovi by stačil vývar, Zbyňkovi se o vývaru dokonce zdálo. „Doufám, že přijdou chlapi,“ těší se hostitelka. „Skladba jídelníčku je situovaná spíš pro chlapa, protože jsme to konzultovali s partnerem.“ A soupeře zmýlí, tipují, že na první večeři se půjde k muži... Jako první chod se podává spíš nadbytečný domácí toust a báječný losos na finský způsob na ohni.
Jak dlouho se peče husokachna? Zjistíte ve VIP Prostřeno již dnes 18.9. 2012. Husokachna se bude pomalu péct čtyři hodiny. „Moji přátelé vědí, že je to můj majstrštyk, my děláme tři kachny najednou pro hodně lidí,“ bude moci výsledek porovnat Zbyněk Merunka. Jídelníček se mu ale zdá zbytečně složitý. „Nevím, proč bych dával lososa ke kachně – dvě tučný masa,“ myslí si i doktor Šmucler. „Sto vůní sto chutí, nevím, jestli to úplně váže.“
Nepovedené knedlíky z prášku ve VIP Prostřeno s datem 18.9. 2012. „Jsou jednoduché a rychlé,“ říká kuchařka Lucie Hadašová, která raději sází na jistotu – na střední škole se jí knedlíky nikdy nepovedly. A zdá se, že ani teď ne. „Ta husokachna si je nezasloužila, byla vynikající,“ lituje odbytou přílohu Zbyněk. „Ale polévka byla mastná, měla oka, byla nažloutlá, vývar přesně, jak to má být,“ pokračuje arbiter Merunka.
„Knedlíky se hrubě nepovedly, zelí bylo standardní, kachnu se zelím si asi dám jinde. Lososa na ohni jsem se bál, ale tenhle recept je naprosto boží,“ hodnotí večeři a samotný recept Roman, který si pak půjde zaběhat. Dana Homolová už nemůže, zato si ale s hosty nejvíce užívá s roztomilými Lucčinými pejsky, kteří se neplánovaně stanou i zlatým hřebem zábavy u vody, kam se napapaní hosté sotva dovalí. Hosté psy krmí, což hostitelka Lucie Hadašová nevidí ráda a bojí se, co na to řekne její partner. Vezme hosty pukem po hlavě, jak si myslí Vašek Vydra? To uvidíte ve VIP Prostřeno s datem 18.9. 2012.
Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Lucie Hadašová
již v úterý 18.9. 2012 na Prima Family
již v úterý 18.9. 2012 na Prima Family