„Já jsem všežravec, otevřený všemu, mně nevadí nic, když jsou suroviny dobře vyladěné,“ říká o svých chutích vysoký chlap, herec Vladimír Kratina, milovník kvalitního vína.

Hančino španělské menu ve VIP Prostřeno 23.10. 2012 je pro prvního hostitele španělská vesnice, kterou by spíš viděl někde v Mexiku. „Předkrm byl tak profesionální,“ říká pak o Hančiných tapas Zbigniew Czendlik, „že mám z toho komplex. Ale dělal jsem to s láskou,“ směje se.
Vladimír Kratina uvaří ve VIP Prostřeno nimrodsko-rybářské menu z našich luhů a hájů, prostě vrcholně módní kreaci, která bude příjemným kontrapunktem k symbolickému výletu na Pyrenejský poloostrov.
A celé VIP Prostřeno bude korunovat večeře u Haliny Pawlowské, jejíž svérázný humor provází všechny čtyři večírky. Zatím lamentuje nad cestou do Lanškrouna, to ale ještě netuší, jak báječná společnost i menu ji i diváky čeká v úterý 23.10. 2012 v dalším bohatém VIP Prostřeno na Prima family.
Mile civilní katolický duchovní Zbigniew Czendlik vypadá spíš jako farmář než jako farář. To má ale svůj důvod, protože jde požehnat dobytku a hned si odnese mléko na lívanečky, které si naplánoval na závěr svého menu ve VIP Prostřeno s datem 23.10. 2012.
„Jsem vlastně šťastný člověk, protože dělám povolání, jaké jsem si vysnila. Zpívám a zpívám ráda,“ svěřuje se hvězda muzikálů Hanka Křížková. Zpěvačka, herečka a moderátorka uspořádá ve VIP Prostřeno s datem 23.10. 2012 španělský večírek. Jako předkrm budou tapas, jedny s kozím sýrem a šunkou, další španělskou chuťovkou budou krevety a třetí zelené fazolky jamón, což je opět sušená šunka.
Sledujte VIP Prostřeno v úterý 23.10. 2012, kde uvaří a prostřou Zbigniew Czendlik a Hanka Křížková