Voda, která zbude po vaření pytlíkové rýže, již dlouho nedala Láďovi spát. Nyní konečně přišel na to, jak ji zužitkovat. Zato o využití bylinných obkladů na oči nemůže být nejmenších pochyb. Jako rodinné stříbro na talíři si tentokráte naservírujeme vláčný perník s jablky. Pokud se jen těžko loučíte se svými obnošenými džíny, a navíc vás sužuje nepořádek na psacím stole, budete dozajista nadšeni z Láďova vychytaného organizéru na tužky.
Očekávali bychom je spíše v zoo nebo na výletě do nějaké exotické destinace, přesto i na našem venkově se s nimi můžete setkat – navštívíme pštrosí farmu s více než dvacetiletou tradicí. Láďa nedá dopustit na všemocnou sílu cibule, a tak abychom si ji i letos vypěstovali zdravou a krásnou, je potřeba dobře si připravit malé cibulky sazečky.
Kutil Zdeněk Staník nás nechá nakouknout do své dílny, kde ve volném čase vyrábí překrásné dřevěné hračky. My si zase můžeme vyrobit praktický držák na houbičku na nádobí. A na závěr nás čeká Láďův recept na pštrosí vejce, které vás i vaše strávníky ovšem asi trochu překvapí.