Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Za minutu 12 - 25.4. 2022

25. 04. 2022 | Televizní tipy
Dokumentární cyklus o skutečných případech zdravotnické záchranné služby, policie a hasičů zachycené kamerou při samotných akcích. Příběhy, které píše život. Režie D. a M. Vaňurovi
(Premiéra)

Dramatické okamžiky ohrožení může zažít kdokoliv z nás v kteroukoliv chvíli. Ať už jsme doma, v práci nebo na cestách a pomoc potřebujeme my, náš soused nebo někdo úplně cizí, ve dne i v noci je tu někdo, kdo nás dokáže zachránit. Nehody, náhlé zdravotní komplikace nebo dokonce dotek zločinu – takové události se dějí každý den.

Je dobré vědět, že v kritickém okamžiku nejsme sami a že jsou tu záchranáři, kteří jsou na všechna dramata dobře připraveni.

Cyklus Za minutu 12 přináší autentické příběhy skutečných hrdinů – zdravotníků, policistů a hasičů – a vy máte šanci stát se autentickými účastníky jejich příběhů záchrany v jejich každodenní službě.

Za minutu 12 - 25.4. 2022Kryštof 18, což je liberecká letecká záchranka, operuje v kraji velmi populárním pro turisty. Zatímco v zimě u sportovních úrazů převažují lyžaři, v létě jsou to vážné nehody cyklistů. Operační středisko právě přijímá hlášení o pádu cyklisty na nedalekém Ještědu a Kryštof 18 hned startuje.

Svědci pádu však nejsou schopni přesně popsat místo, kde jejich kamarád ze silnice vylétl, prý by mělo jít o jednu z prudkých zatáček asi ve třetině pod kopcem. Leteckým záchranářům se podaří místo ze vzduchu lokalizovat a bezpečně přistát.

K těžce zraněnému mladíkovi je náročným terénem vede člen Horské sužby. Zatímco lékař se záchranářem vyšetřují zraněného mladíka, pilot s horským záchranářem řeší, jak pacienta dostanou z těžce dostupného terénu nahoru k vrtulníku.

V tuto chvíli však nikdo netuší, že kromě zraněného muže jsou zde zranění i další cyklisté. V Praze má mezitím policejní hlídka PMJ starost o osud mladého sebevraha, který je v pátrání a přestal komunikovat.

A navíc ji pak čeká další vyhrocená událost. Jde o napadení a střelbu z pistole. Konflikt mezi dvěma muži zde odstartovalo močení na ulici. Jak dopadne záchranná akce mladého cyklisty a jeho dalších kolegů?

Jak vážná zranění měl? Podařilo se policistům zachránit mladého sebevraha? A jak dopadlo použití pistole při řešení konfliktu dvou mužů? To vše vám prozradí dnešní epizoda cyklu Za minutu 12.



Cyklus Za minutu 12 můžete sledovat 25.4. 2022 od 21:55 na ČT1!!

A opakování 28.4. a 1.5.!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Za minutu 12 - 25.4. 2022:

Za minutu 12 - 25.4. 2022
Za minutu 12 - 25.4. 2022
Za minutu 12 - 25.4. 2022
Za minutu 12 - 25.4. 2022
Za minutu 12 - 25.4. 2022
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !