Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zrádci - Dovolenka v Polsku

15. 03. 2020 | Televizní tipy
Smyčka se utahuje. Premiéra kriminální minisérie o zlých lidech s dobrými rodinami. Hrají: L. Krobotová, C. Dobrý, I. Bareš, M. Pecháček, D. Novotný, R. Novák ml., M. Havelka, Duy Anh Tran a další. Scénář seriálu Zrádci - Dovolenka v Polsku M. Šifra. Kamera M. Douba. Režie M. Chlupáček (Premiéra)

Policie našla místo, kde byla varna pervitinu. Má jméno člověka, přes kterého šla výroba drog. Je na stopě celému gangu a zdá se, že se začíná blížit i k jeho hlavě. To vše díky spojení analytičky Petry (L. Krobotová) a dealera Davida (C. Dobrý). Je to tajné spojení, Petra kryje Davidovu identitu před svými kolegy a riskuje tak svou kariéru. David nemá jinou šanci, než jí věřit, ale sám je čím dál tím víc ve stresu. I přes mimořádnou snahu zametat stopy a připravovat si vždy víc možností vysvětlení, začíná dělat chyby.

Filip ze seriálu Zrádci - Dovolenka v Polsku (Duy Anh Tran), kvůli kterému má David prostřelenou ruku, začíná tušit, kdo je ten, přes kterého unikají informace. Smyčka se pomalu utahuje a v jejím Zrádcioku je nejen David, ale i jeho kamarád René (M. Pecháček). Filip je oba posílá do Polska pro zásilku prekurzorů, ze kterých se pak dále vyrábí pervitin. Má jejich cesta pouze dokázat jejich nevinu? Nebo je to past?

Zrádci - Dovolenka v Polsku můžete sledovat 15. 3. 2020 od 20,10 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zrádci - Dovolenka v Polsku:

Zrádci - Dovolenka v Polsku
Zrádci - Dovolenka v Polsku
Zrádci - Dovolenka v Polsku
Zrádci - Dovolenka v Polsku
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !