-Komerční sdělení-
Šéfkuchař Andy Tan opět přináší to nejlepší z asijské kuchyně
Oblíbená restaurace SaSaZu si pro všechny fanoušky asijské kuchyně připravila na svém jídelním lístku mnoho skvělých novinek, které potěší každého milovníka vynikajícího jídla.
Vybere si každý, ať jste milovníky masa, ryb nebo dokonce vegetariáni. Výrazný a osobitý rukopis šéfkuchaře Andyho Tana je opět poznat u každého nového pokrmu. S Andyho pomocí se pomoříme do autentických chutí a vůní asijského kontinentu a poznáme nečekané a báječné kombinace, které jeho kuchyně nabízí. V souladu s jeho hlavním cílem tak pomyslně procestujeme opravdovou Asii s jejími neopakovatelnými barevnými a chuťovými kombinace, naservírovanou ve stylu prvotřídní evropské restaurace.
![restaurace SaSaZu restaurace SaSaZu](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/komercni-sesezu-beef-karpaco-29.jpg)
Další novinkou na jídelním lístku je Black Bean Cod Fish, neboli ryba na páře. Tento pokrm je populární ve všech asijských zemích, kde se od sebe liší akorát omáčkou. Andy ho vybral, aby tak obohatil nabídku ryb na jídelním lístku, oživil ho ale svým pojetím. Vzniklo tak lehké jídlo, které kombinuje filet z tresky připravený na páře a servírovaný s omáčkou z černých fazolí a sójové omáčky a čerstvým salátem z asijských bylinek.
![Beef carpacio Beef carpacio](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/komercni-sasazu-carpacio.jpg)
Těšit se můžete na spojení chutě toho nejkvalitnějšího hovězího masa s kuchařským uměním šéfkuchaře Andyho. Jakarta Beef Tartare v sobě spojuje čistou chuť kvalitního masa s kaviárem, okurkou a černou ředkví. Vše servírované na sezamovém krekru. Kouzelné chutě Borobodur Beef Tataki vás zavedou do tajemného buddhistického chrámu na ostrově Jáva a vaše chuťové pohárky potěší kombinace hovězího masa Angus s bílou ředkví, červenou řepou, pečeným česnekem a omáčkou ponzu. Andy připravil také svou speciální verzi populárního hovězího carpaccia Terbaik Beef Carpaccio s yuzu omáčkou, lanýžovým olejem, houbami a vietnamskými bylinkami. A protože v SaSaZu funguje food sharing nebo-li dělení se o jídlo, zvládnete s vaším doprovodem určitě ochutnat také Toga Entrecôte s houbami shiitake a shimeji, houbami de la mort, tandoori mátovým chlebem a houbovo-pepřovou omáčkou nebo hovězí filet s chřestem, houbami enoki a nuoi tom zázvorovou omáčkou nazvaný Surakarta Tournedos.
![Bao Bao](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/komercni-sasazu-bao.jpg)
Kromě nových jídel má SaSaZu na podzimní sezónu připraveny také nové drinky. Koktejly Bloody Blackberry (lahodný mix Ginu Hendrick’s, ostružin, likéru Chambord, limety a maracuji), Gin Lavandere (Le Gin, rozmarín, Martini Dry, levandule, limeta) a Chocolate Jerry (Sailor Jerry, čokoláda, limeta, bílek) se v nadcházející sezóně vánočních oslav určitě stanou novými favority. Rozšířena byla také nabídka vín.
Se svými novinkami SaSaZu jako vždy nabízí návštěvníkům nečekaný a autentický smyslový zážitek, který potěší nejen jejich chuťové pohárky, ale díky kreativnímu designu jednotlivých pokrmů a jejich citlivě vybrané barevné kombinaci přináší také požitek vizuální.