Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku

8. 03. 2019 | Televizní tipy
Premiéra volného pokračování seriálu Doktor Martin tentokrát v hlavní roli s policistou Tomášem Topinkou, který v podhorském městečku Protějov řeší malé případy ve velkém stylu.

V seriálu Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku hrají: R. Mikluš, J. Bartoška, V. Freimanová, J. Boková, E. Maximová, M. Noga, V. Jiráček a další. Scénář H. Trojánek a T. Končinský. Kamera M. Holman. Režie P. Zahrádka (Premiéra)

Ve vlaku mířícím do Protějova je ukradena vzácná historická známka jednomu z cestujících panu Tyčkovi. Lucie Mazalová (J. Boková), která je rovněž jednou z pasažérek, přivolá na nádraží Tomáše Topinku (R. Mikluš). Ten se iniciativně ujímá vyšetřování případu, zadrží vlak, z něhož udělá místo činu, a začne s výslechy. Nepříjemné je, že jednou z možných podezřelých je právě i jeho Lucie.

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlakuNavíc se opět setkává také s Klárou Volnou (E. Maximová), bývalou policistkou, kterou kdysi zatknul a která se do Protějova vrací po propuštění z vězení, a to celou situaci ještě zkomplikuje. Případ se zamotává a na nádraží postupně dojíždí i Marie Topinková (V. Freimanová) s majorem Hrubým (J. Bartoška) v seriálu Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku.

Ten navrhne, aby byla ve vagónu, kde k odcizení došlo, provedena rekonstrukce. Lucie si s Klárou evidentně nepadly do oka a začnou mezi sebou soupeřit. Vzácná známka je nakonec náhodou objevena, ale rozuzlení celé zapeklité krádeže má ještě úplně jiné, nečekané vysvětlení.

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku můžete sledovat 8. 3. 2019 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku:

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles