Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety

24. 07. 2024 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Svačinky VEGI STEAK







Značka Vegi Steak uvedla na začátku letošního roku na trh 100% rostlinné Svačinky s vykrůtěným, vytuněným a vyuzeným tofu. Mají jednoduché, a přesto výživově hodnotné složení s vysokým obsahem bílkovin. Vychutnat si je tak mohou nejen vegani a vegetariáni, ale rovněž každý, kdo dbá na zdravější životosprávu či si chce čas od času obměnit jídelníček. Svačinky Vegi Steak jsou nechlazené. Vydrží proto i dlouhý letní výlet. Skvěle se hodí jen tak na vidličku k pečivu nebo například do obložené bagetky.


Svačinky VEGI STEAK“Jsme rodinná firma z Kladna s více než 30 letou tradicí. Zaměřujeme se na výrobu veganských a vegetariánských produktů ze sóji a dalších luštěnin, protože věříme, že tak přispíváme k tomu, aby lidé žili zdravěji a radostněji. V letošním roce jsme se rozhodli rozšířit značku Vegi Steak o řadu Svačinek s tofu. Ty si můžou zákazníci vychutnat jen tak na vidličce nebo například v eco-friendly obložené bagetce na cestách či v práci bez ohledu na počasí”, Barbora Šádková, manažerka marketingu.


Firma VETO ECO s.r.o. měla dlouhou “novinkovou pauzu”. Čím jsou Svačinky Vegi Steak tak výjimečné,

že se je rozhodla uvést na trh?


Ve firmě sledujeme aktuální trendy a hledáme inspiraci pro naše značky Vegi Steak, Pâtifu i Veto pravidelně. Na trhu nám chyběl lahodný nechlazený rostlinný výrobek, který by si zákazníci mohli vychutnat za každého počasí a přesně podle svého. Jen tak na vidličce, jako přílohu k pečivu nebo v různých receptech.

Receptury Svačinek Vegi Steak jsou jednoduché a neobsahují nic, co na talíř nepatří. Základ tvoří tofu, hrachový či pšeničný texturát a řepkový olej. Při jejich výrobě nepoužíváme GMO suroviny, umělé konzervanty, glutamáty ani barviva. Mají jemnou lahodnou chuť a příjemnou strukturu. Složení je, díky vysokému obsahu bílkovin s komplexním složením aminokyselin, opravdu hodnotné. Podíl sacharidů a tuků přitom zůstává nízký.
Svačinky VEGI STEAK










Kdo a jak si může tedy vaše novinky vlastně vychutnat?


Díky hodnotnému složení a lahodné chuti připomínající krůtí maso, tuňáka nebo lehce pikantní uzené si může na našich Svačinkách pochutnat opravdu každý. Vegani, vegetariáni i ti, kdo dbají na zdravý životní styl či si chtějí ozvláštnit jídelníček. Primárně jsou určené k pečivu jako lehká svačinka. Další inspiraci pro jejich použití najdou zákazníci na sociálních sítích Vegi Steak.

Kde je možné Svačinky Vegi Steak zakoupit?


Svačinky Vegi Steak si mohou zákazníci zakoupit například v krámcích se zdravou výživou nebo v Globusu a na Rohlík.cz či v jiných e-shopech.

Svačinky VEGI STEAK























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety:

Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety
Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety
Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety
Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety
Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety
Svačinky VEGI STEAK - ideální parťák na letní výlety
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !