Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tlouštíci - Mirek 16.4. 2020

16. 04. 2020 | Televizní tipy
Každý z osmi účastníků pořadu Tlouštíci si nese do začátku natáčení jako vklad nejen velkou nadváhu, ale také silný životní příběh, se kterým se více či méně úspěšně pere. A také proto nehubne. Tým televize Prima, složený z renomovaných odborníků, nabízí trvalé vyřešení problémů. Jak si se svou situací poradí čtvrtý statečný – Mirek, sledujte premiérově již 16. dubna ve 21.35 na televizi Prima.

Jaký je příběh dalších přebytečných kilogramů, se kterými je třeba rázně zatočit? Řidič̌ kamionu Miroslav Tesař začal přibírat po svatbě. Do té doby byl štíhlým fotbalistou. Během posledních několika let ale nabral 60 kilogramů. Na začátku pořadu měl 156 kg, bolely ho nohy, špatně se mu dýchalo, nevešel se do žádného oblečení a žil ve strachu, že pokud nezhubne, dostane infarkt a zemře. Mirek už nezvládal žádný jiný pohyb než kroucení volantem a s dráhou aktivního fotbalisty se, podle svých slov, definitivně rozloučil. Právě strach o zdraví ho ale nakonec přivedl do pořadu Tlouštíci.

Tlouštíci – 4. díl: Mirek- 16.4. 2020Do pořadu se Mirek přihlásil takřka pět minut před infarktem. Dokázal se zachránit? Dal na rady odborníků a podařilo se mu nakonec zhubnout? Čeho se Mirek vzdal? A který Sparťan ho podpořil? Dívejte se na čtvrtou epizodu pořadu Tlouštíci!

Odborníci při vstupním vyšetření zjistili, že jeho obavy byly opodstatněné. Laboratorní výsledky ukázaly, že mu hrozí ateroskleróza, mozková cévní příhoda, infarkt a cukrovka. Jeho jídelníček byl plný vysoce energetických surovin bez živin. Jedl velké množství uzenin, popíjel kolu, a zelenině, luštěninám a čisté vodě se vyhýbal.

Hlavní hrdina čtvrtého dílu se do hubnutí pustil s vervou – a kilogramy šly dolů. Bývalý fotbalista dokonce začal po letech sportovat. Jenže vyvstal problém. Mirek si dělal věci po svém. Redukční jídelníček si ještě více redukoval a výsledkem byla stagnace váhových úbytků. Jak si s takovým přístupem poradí odborníci a podaří se jim vrátit Mirka na správnou cestu?

Cestou k vysněné postavě se musí všichni účastníci projektu Tlouštíci poprat nejen s neznámými potravinami, zdravým jídelníčkem, ale také se zdravým a pravidelným pohybem. Kromě toho si musí udělat pořádek v životě, což je problematickým spouštěčem vzniku nadváhy.

Hned po každém dílu pořadu Tlouštíci mohou diváci sledovat navazující pořad Tlouštíci EXTRA, ve kterém se budou diváci moci seznámit s trendy ve zdravém životním stylu, dostanou přesné návody na dlouhodobé snižování váhy, ale také se dozvědí, kterým mýtům by rozhodně pozornost věnovat neměli. V každém dílu pořadu Tlouštíci EXTRA budou řešeny problémy, které zajímaly a trápily účastníka hlavní epizody pořadu.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků