Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

TV Nova uvede během podzimu premiérové díly oblíbených pořadů

5. 10. 2019 | Televizní tipy
Říjen přinese na obrazovku televize Nova hned několik novinek v programu. Fanoušci detektivních příběhů se mohou těšit na nové epizody úspěšného seriálu Dáma a Král, které budou opět plné momentů napětí, humoru i překvapivých rozuzlení. Na své si přijdou i milovníci reality show. Pro ně jsou připraveny premiérové díly pořadu O 10 let mladší, který se postará o výrazné omlazení vybraných dvojic, a pořadu Mise nový domov, jež nabídne lidem šanci na nový začátek prostřednictvím rekonstrukce bydlení.

„Podzimní sezóna je v plném proudu, přesto čeká naše diváky ještě několik premiérových projektů. Uvedeme například dlouho očekávané premiérové díly detektivního seriálu Dáma a Král či nové série pořadů O 10 let mladší a Mise nový domov. Důležitá je pro nás pestrost programu. Chceme, aby si každý dokázal v naší nabídce najít to své,“ uvádí Alex Ruzek, programová ředitelka TV Nova.

Dáma a Král


TV Nova uvede během podzimu premiérové díly oblíbených pořadů Mimořádně úspěšný detektivní seriál se vrací na televizní obrazovky! Lenka Braunová (Tereza Hofová), Milan (Michal Dalecký), Prokop Král (Matěj Hádek), Rudolf Černý (Miroslav Donutil) a Jiří Mladý (Jan Cina), oblíbené postavy seriálu, vyrazí opět po stopách zločinu.
 
Neobvyklý tým z advokátní kanceláře Černý, Braunová a spol. používá metody, které rychlostí i úspěšností výrazně předčí ty policejní. Spolu s právníky navštíví diváci opět řadu atraktivních prostředí. Nové epizody je zavedou například mezi víkendové lovce, mladé básníky, kuriózní komunitu sériových svůdců žen či na strašidelnou samotu na česko-polských hranicích.

Kromě napínavých detektivních zápletek však diváky čeká ještě mnohem víc. Odkud se vlastně vzal Milan a jaká je jeho spojitost s minulostí Prokopa Krále? Podaří se našim hrdinům odvrátit nebezpečí, které Prokopovi po návratu do Česka stále hrozí? A jaký příběh tají před ostatními Lenka?

O 10 let mladší


Diváci se mohou těšit také na oblíbený pořad O 10 let mladší. Čekají je radikální změny vizáže téměř dvou desítek účinkujících, které realizační tým pořadu vybíral velmi pečlivě. I v letošním roce se proměny budou týkat dvojic. Do rukou odborníků se svěří manželé, přátelé a dokonce i dvojčata.

Dvojice projdou fyzickou i duševní proměnou a omládnou o více než deset let. Postará se o ně tým složený ze špičkových odborníků estetické medicíny, módních stylistů, výživových poradců a dermatologů. Pořadem bude diváky nově provázet moderátorka Martina Randová, kterou diváci znají z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Ta se s novou životní výzvou poprala opravdu svědomitě a všem párům se věnovala na maximum.

Mise nový domov


Mise nový domov a s ní i Tereza Pergnerová jsou zpět. Každou středu budou mít diváci televize Nova možnost sledovat velmi silné příběhy lidí a náročné rekonstrukce jejich domovů, které jim mají pomoct odrazit se ode dna a dát jim šanci na důstojný život.

Tentokrát na diváky čekají proměny domovů, za kterými se skrývají často velké rodinné tragédie. Například příběh Milana, kterému v okamžiku změnila život vražda jeho sestry. Kromě dvou vlastních dětí se od té doby stará o čtyři nezaopatřené neteře. Další z epizod bude vyprávět o Kamilovi, kterého jedné noci bez varování postihla mozková mrtvice, což rázem zásadně změnilo život celé rodiny. Kamil zcela ochrnul a může hýbat jen očima.

Začátky vysílání pořadů:


O 10 let mladší -  středa 23. 10.
Dáma a Král - neděle 27. 10.
Mise nový domov - středa 30. 10.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky