Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

U kávy o kávě a kávovinách

4. 10. 2016 | Knižní tipy
Název: U kávy o kávě a kávovinách
Autor: Jozef Augustín
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 9/2016
Formát: 160 x 230 mm
Vazba: Pevná
Počet stran: 360 stran
Cena: 318 Kč

Jediná kniha o kávě, kterou kdy budete potřebovat.
Aktualizované a rozšířené vydání jedinečné publikace, která vyšla poprvé před šestnácti lety a stala se biblí nejen mezi baristy.

Kniha, která neřest povýší na umění, z jejíchž stránek voní nejen káva, ale i moře, hory a exotické dálky. Už jen cesta kávových zrn má v sobě nádech tajemství a dobrodružství, o jakých jsme čítali jako děti.

Nečekejte ale romantické vyprávění, U kávy o kávě a kávovinách je kniha pro kávové znalce i běžné konzumenty. Seznámí vás poutavou formou s historií i současností pěstování kávovníku, zpracování kávových zrn a zasvětí do tajemství pražení.

U kávy o kávě a kávovináchJozef Augustín, oceňovaný odborník na kávovou tematiku, ale nenechá své čtenáře o kávě jen snít, v jeho knize najdete i množství prověřených receptů na kávové speciality, které si můžete připravit i v domácích podmínkách.

Hledáte-li knihu, která vám otevře obzory, provede vás různými kouty světa a o jednom z nejoblíbenějších nápojů vůbec podá opravdu do detailů propracovanou zprávu, nehledejte. Držíte ji v ruce.

O autorovi knihy

U kávy o kávě a kávovinách

Doc. PharmDr. Jozef Augustín, PhD., je docent Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Absolvoval Farmaceutickou fakultu UK v Bratislavě, doktorandské studium na Přírodovědecké fakultě UK v oboru mikrobiologie, titul PharmDr. získal v oboru klinická farmacie. Je autorem tří odborných monografií s aktuální potravinářskou tematikou (potravinářské pochutiny) Povídání o čaji. Čajovníkový list, čaj, jako potravinářská pochutina, léčebný, mystický nápoj a jiné tonizující nápoje světa, Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní a Povídaní o kávě. Kávovníkové zrno, káva a kávoviny jako významné potravinářské pochutiny, je i spoluautorem knihy Kontrola kvality potravin. Je hojně citován v zahraniční i české odborné literatuře. Vyučuje na univerzitách, zasedá v odborných porotách a komisích, publikuje odborné práce. Je zakládajícím členem Kávové asociace ČR a SR a jejím čestným členem.


Tuto knihu U kávy o kávě a kávovinách koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !