Umění francouzské kuchyně 2
Autorky: Julia Childová Simone Becková
Nakladatelství: Jota
Překlad: Jan Sládek
Datum vydání: 19.11.2015
Vazba: Pevná
Formát: 160 x 230 mm
Počet stran: 728
Cena: 478 Kč
Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.
![Umění francouzské kuchyně 2 Umění francouzské kuchyně 2](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/umeni-francouzske-kuchyne-2-jota-18.jpg)
V kniha Umění francouzské kuchyně 2 najdete:
• první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba,
• polévky včetně rybích a bisque z darů moře,
• masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine,
• třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou,
• lákavě sestavené zeleninové pokrmy,
• záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.
Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.
Tuto knihu Umění francouzské kuchyně 2 koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.
Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz