Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzeninové delikatesy

15. 02. 2018 | Knižní tipy
Název: Uzeninové delikatesy
Autor: Miranda Ballardová
Nakladatelství:  CPRESS
Datum vydání: 12.2. 2018
Formát: 190 x 235 mm
Vazba: vázaná
Počet stran: 160 stran
Cena: 417 Kč

"Vychutnejte si luxusní uzeniny naplno" Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella…

Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Dopřejte svým chuťovým buňkám hříšné pohlazení a rozehrajte chuťové zážitky, za něž by se nemuseli stydět ani ti nejvyhlášenější kuchaři.

Uzeninové delikatesyUkázka z knihy Uzeninové delikatesy:


V pánvi rozehřejte na vysokém plameni olivový olej a smažte mušle na každé straně 1 minutu, dokud nejsou hotové. Posypte větší špetkou pepře a přidejte kousky choriza. Smažte za stálého míchání další 2‒3 minuty. Vyndejte chorizo a mušle z pánve a nechte zchladnout, poté napíchněte vždy jednu mušli a jedno chorizo na párátko nebo koktejlové napichovátko. Doporučuji prvně napichovat mušli a až poté chorizo, vše tak bude lépe držet pohromadě. Postup opakujte, dokud nevytvoříte 12 jednohubek a ihned podávejte. Dle chuti posypte
mletou paprikou.

Tip:
Přijde-li vám jídlo málo chuťově výrazné, můžete mušle před smažením obalit v mleté paprice nebo chilli prášku.

Tuto knihu Uzeninové delikatesy koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Uzeninové delikatesy:

Uzeninové delikatesy
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles