Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V karavanu po Slovensku 4. díl

30. 01. 2020 | Televizní tipy
Nejstarší slovenský národní park a nejmenší velehory světa, to jsou Vysoké Tatry, do kterých se se svým karavanem přesouvá Dalibor Gondík. Kromě hor však neopomene také návštěvu Kežmaroku a Levoče. Režie pořadu V karavanu po Slovensku 4. díl J. Wehrenberg (Premiéra)

Vzhůru do nejvyššího pohoří Slovenska, do Tater! Štrbské pleso je vůbec nejvýše položená tatranská osada a klimatické lázně v jednom. Slavná Tatranská električka vozí turisty z Popradu až na Štrbské pleso už přes sto let a během 35 kilometrů zdolá úctyhodných 580 metrů převýšení. Opačným směrem se divoce hrne Poprad, řeka s nejstrmějším spádem na Slovensku. V turistickém středisku Hrebienok nad Starým Smokovcem čeká Dalibora zatěžkávací zkouška.

V karavanu po SlovenskuPo vzoru tatranských nosičů vystoupá s nákladem na Zámkovského chatu a sám si tak vyzkouší, že to není žádná legrace. V Evropě jsou tito nosiči naprostým unikátem. Z hor se s Daliborem přesouváme do Kežmaroku, který býval dlouhá staletí centrem obchodu a vzdělanosti a třetím největším cechovním městem hned po Bratislavě a Košicích.

K regionu Spiš neodmyslitelně patří nádherná krajina a umění středověku. Tajemnou dominantou celého kraje je Spišský hrad, který je nejrozsáhlejší hradní zříceninou ve střední Evropě a jedním z největších hradních komplexů v Evropě. Nový cyklus odhaluje skryté krásy Slovenska ze zcela nové perspektivy.

V karavanu po Slovensku 4. díl můžete sledovat 30. 1. 2020 od 20,50 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V karavanu po Slovensku 4. díl:

V karavanu po Slovensku 4. díl
V karavanu po Slovensku 4. díl
V karavanu po Slovensku 4. díl
V karavanu po Slovensku 4. díl
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky