Podtitul: Recepty od kořínku až po květ
Autor: Bičíková Kateřina
Datum vydání: 6 / 2022
Nakladatelství: Grada
Formát: 165 × 235 mm
Počet stran: 176
Vazba: Pevná šitá vazba
Cena: 382 Kč
Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel!
Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete kompletně celou surovinu: od kořínku až po květ!

Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky a zapřisáhlé masožrouty, kterým se při pohledu na porosty medvědího česneku či ředkvičkové listy prostě (zatím!) nesbíhají sliny. Vyzkoušeno!
Tuto knihu Vaříme beze zbytku zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.
Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz