Zajímají vás informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření? V pořadu Vařte jako šéf! máte možnost se inspirovat praktickými radami od Zdeňka Pohlreicha a zdokonalit své kuchařské schopnosti… Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu.
Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře.

Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od
Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření.
Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění!
Vařte jako šéf – 25.1. 2015:
Léto je v plném proudu, a tak si v dnešním díle posvítíme na grilování a saláty. Jak správně připravit maso i zeleninu, jak správně grilovat a jakými saláty pokrmy nejvhodněji doplnit – nejen to se dozvíte v dnešní repríze pořadu Vařte jako šéf!
Nenechte si 25.1. 2015 ujít reprízu dalšího dílu
gastronomické show Vařte jako šéf! od 18:10 na Primě.
Zdroj, foto:
Prima
Vendula Vrablová
Tento článek také můžete