Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výbava na léto: právě teď si můžete pořídit audioknižní hity se slevou až 60 %

13. 06. 2022 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-

Přemýšlíte, jak do přeplněného kufru vmáčknout knížky na dovolenou? Čekají vás dlouhé přejezdy a chcete je zpříjemnit sobě i dětem? Nebo se chystáte na chalupu lenošit u vody a rádi byste si u toho rozšířili obzory? Pak je audiokniha ideální volbou. Nezabere žádné místo, můžete vybírat ze spousty žánrů i zpracování a poslech si užijete, i když jste zrovna offline.  Teď si navíc vybrané tituly pořídíte se slevou až 60 % v rámci speciální akce Audioteky, největší platformy s audioknihami v Česku.

Již popáté se Audioteka přidává k akci „Červen měsíc audioknih“, jejíž iniciátorem je americká asociace vydavatelů audioknih (APA). Při té příležitosti představuje každý červnový týden zhruba čtyřicet titulů za akční cenu 149 Kč. V případě některých audioknih tak ušetříte více než polovinu původní ceny.

Výbava na léto: právě teď si můžete pořídit audioknižní hity se slevou až 60 %Bestsellery k vodě i na cesty


Výběr děl je nastavený tak, aby potěšil milovníky nejrůznějších žánrů. Velké zastoupení v něm mají posluchačsky nejoblíbenější žánry – detektivky, fantasy a sci-fi. Ve speciální kolekci nechybí ani humorné příběhy.  Na své si přijdou i příznivci populárně naučných audioknih. Pro děti jsou připravené pohádky od klasiky po modernější tvorbu.

Pohodlný poslech titulů umožňuje aplikace Audioteka s řadou užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose nebo podpora Apple Car Play i Android Auto. Loni navíc přibyla možnost ovládání přes hodinky Apple Watch nebo s podporou Alexa. Společnost vám audioknihy mohou dělat i v destinacích bez přístupu k internetu. Snadno je totiž stáhnete v mp3 formátu, abyste si je vychuntali offline.

Než si audioknihu pořídíte, můžete se předem přesvědčit, jestli vám její zpracování vyhovuje. U každého díla najdete ukázku zdarma.

Letní inspirace


Akce „Červen měsíc audioknih“ končí již 30. 6. 2022, takže neváhejte a mrkněte na www.audioteka.cz. Akční tituly se každý čtvrtek mění, proto je lepší web sledovat průběžně.

K našim tipům, které jsou v nabídce během druhého akčního týdne, patří tyto audioknihy:

Příběh služebnice

Margaret Atwoodová: Příběh služebnice


V zemi Gileád se moci ujímá totalitní režim, který volá po návratu k tradičním hodnotám. Poslední plodné ženy se stávají služebnicemi. Jsou nuceny k sexuálnímu otroctví v rodinách velitelů, aby s nimi počaly potomky místo neplodných chotí. Jednou ze služebnic je i vyprávěčka příběhu. Podle románu vznikl úspěšný a oceňovaný TV seriál. Audiokniha obsahuje bonusovou kapitolu, kterou autorka připravila speciálně pro tuto nahrávku. V podání Zuzany Kajnarové a Martina Myšičky.





Linnet Ridgewayová má vše, co si může žena přát. Je půvabná, zámožná, slavná, a také zvyklá dostat vždy to, po čem touží. Když ji nejlepší přítelkyně Jacqueline de Bellefort požádá, aby zaměstnala mladíka Simona Doyla, kterého si chce vzít, Linnet jí velkoryse vyhoví. Věci však naberou spád a paní Doylovou se záhy stává právě ona. Novomanželé vyrážejí na svatební cestu do Egypta, kde dovolenou tráví i detektiv Hercule Poirot. Jednoho večera dojde k žárlivé scéně, která vyústí v Simonovo postřelení. Nehodu hned ráno zastíní ještě větší tragédie: kdo z pasažérů má na svědomí smrt paní Doylové? Vypráví Lukáš Hlavica.


Petr Stančík: H20 a Tajná vodní mise

Náš poslední tip patří Audioknize roku 2020 pro děti a mládež. Hubert, Hugo a Ofélie ze ZŠ Evelíny Saturejkové jsou v dobách panství internetu ještě natolik akční čtvrťáci, že mají smysl pro realitu, a taky pro strach uděláno. Když ve městě začnou řádit temné síly, utvoří superhrdinskou úderku H2O, vyzbrojenou odvahou i hlubokým zanícením. V obecném zájmu dokonce neváhají nasadit svůj technologický trumf: zmenšovadlo vyrobené z fénu. V ponorčičce ze zahradní hadice pak tahle trojka sviští vodovodním řadem, aby překazila spády zavilého šílence. Dobrodružnému příběhu propůjčil svůj hlas Jiří Lábus.



 

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !