Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte, kde vyroste nový Lidl les

9. 07. 2024 | Ze společnosti
-Komerční sdělení-

Zákazníci Lidlu mají letos opět možnost rozhodnout o tom, kde vyroste nový les. Odstartovalo totiž hlasování, na základě kterého následně Lidl vysází les v každém kraji České republiky. Hlasující mají navíc možnost vyhrát pobyt v přírodě na Katlově u Jakuba Vágnera. V letošním roce plánuje Lidl vysadit až 250 000 stromů.

Hlasování o výsadbu nového lesa potrvá až do středy 31. července 2024. Zahrnuje přitom 42 lokalit napříč celou Českou republikou, kterým mohou zákazníci Lidlu poslat svůj hlas. Lidl Les vyroste v každém kraji, vybírat bude možné hned ze tří lokalit a zvítězí ta s nejvyšším počtem hlasů. Do konce letošního roku na místech, která určí zákazníci, vyroste až 250 000 listnatých i jehličnatých stromů.

Lidl lesAmbasadorem projektu je profesionální rybář a cestovatel Jakub Vágner. S projektem Lidl Lesa je spojen již od jeho začátku a pravidelně se účastní také samotné výsadby spolu se zaměstnanci Lidlu. „S věkem člověk pochopí, že největší hodnotou je čas. Začne pak dělat pouze věci, které ho baví a dávají mu smysl. Jako kluk jsem trávil hodně času se svým strýčkem, který dělal fořta. Celý život se staral o les a jeho obyvatele. Chodil jsme s ním mezi malými stromečky a on mi vždy popisoval, jak je spolu celá příroda propojena. Dnes už strýček bohužel není, ale já chodím tím stejným lesem. Kdysi nad kolena, dnes hledím vysoko k jeho korunám. Les nám dává život a je fajn na to nezapomínat. Jsem rád, že tento projekt funguje už tři roky a doufám, že bude i nadále. Jsem zvědav, které lokality v hlasování zákazníci Lidlu vyberou,“ popisuje známý rybář a cestovatel.

Zaslání hlasu pro vybranou lokalitu je jednoduché. Stačí nakoupit v Lidlu, při placení načíst mobilní aplikaci Lidl Plus a do 31.7. zaslat svůj hlas. Hlasovat je možné opakovaně, čímž je možné podpořit vybrané místo, ale také zvýšit vlastní šance na výhru. Hlasující se totiž zasláním hlasu mohou zapojit do soutěže o 3 vouchery na čtyřdenní pobyt na Katlově s rybářským průvodcem a možností rybaření a dárkové karty v hodnotě 3000 Kč.

Lidl les
„V minulém roce měli výherci pobytu na Katlově velkou radost a jsme přesvědčení o tom, že spokojení budou i letos. Věříme ale, že to není hlavní motivace k hlasování. Množství zaslaných hlasů v loňském roce nás utvrdilo v tom, že lidem není jejich okolí lhostejné a rádi se do obnovy lesů spolu s námi zapojí i tím, že zašlou svůj hlas vybrané lokalitě. Díky letošnímu ročníku už se bude jednat až o čtvrt milionu vysázených stromů,“ podotýká mluvčí společnosti Lidl Eliška Froschová Stehlíková.

Lokality pro výsadbu si mohou zájemci prohlédnout na stránkách www.lidl-les.cz, kde se dozví i více o důvodech, proč z těchto míst původní lesy zmizely. Vhodná místa pro výsadbu spolu s Lidlem pomohla vybrat společnost Lesy ČR. Také Lesy ČR jsou, stejně jako Jakub Vágner, do projektu zapojeny již od samého začátku. „Prioritou Lesů České republiky je obnova porostů a péče o ně. Krajina, ve které žijeme a kterou utváříme, ale není lhostejná ani našim partnerům. Patří mezi ně i Lidl. Letos budeme už třetím rokem společně vysazovat lesy nové generace, smíšené a druhově pestré,“ říká vedoucí Odboru marketingu a komunikace Lesů ČR Přemysl Šrámek.

Do výsadby nových stromů se opět zapojí také zaměstnanci Lidlu formou firemního dobrovolnictví. Nový Lidl Les ve vybrané lokalitě vysází v průběhu října letošního roku.

Lidl les

























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !