Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 23. 6. 2024

23. 06. 2024 | Televizní tipy
Kdo jiný než Láďa Hruška! Pobaví, poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří… Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Triky, rady, vychytávky, ale i nejcennější rodinné recepty přímo z vašich domovů.

Romantická lucerna ze zavařovačky a pásku, která prozáří vaše letní večery. To je vychytávka týdne. Kutilka Kristýna se s Láďou pustí do výroby bylinkové zahrádky z vodovodních trubek na okno, parapet či balkon. Láďova domácí lékárna z prkénka plného super potravin vykouzlí sirup pro lepší paměť, dobrý zrak i sluch. Spolu s divačkou Terezou se Láďa pustí do pečení duhového rolovaného dortu, který skvěle poslouží třeba jako odměna za vysvědčení.

Vychytávky Ládi Hrušky – 23. 6. 2024V dílně Láďa ze starých knížek vyrobí stylovou krabičku na kapesníky. Před prázdninami vydá poštokufr další výrobky a výpěstky od diváků. Divačka Aneta naučí Láďu, jak vyrobit letní klobouček z prádelní šňůry. Vyhlášeni budou výherci v soutěži Prima kutil. Na závěr se Láďa podělí o recept na bábovku z řípy.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte
v neděli 23. 6. 2024 ve 14.10 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 23. 6. 2024:

Vychytávky Ládi Hrušky – 23. 6. 2024
Vychytávky Ládi Hrušky – 23. 6. 2024
Vychytávky Ládi Hrušky – 23. 6. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !