1. místo: kuchyňský robot
Petra P., Olomouc
2.-6. místo: miska
Radka G., Čáslav
Tereza N., Liberece
Kája Ř., Letovice
Hana Š., Plzeň
Marta P., Meziříčí
7.-11. místo: overball
Jitka C., Tábor
Olivie N., Praha 3
Lenka W., Rýmařov
Petra S., Bydžov
Ivona V., Harrachov
VÝHERCŮM GRATULUJEME !!
- výhry budou výhercům zaslány poštou do 30 dnů od ukončení soutěže.
Již nyní se můžete zúčastnit dalších soutěží
1. Špenátovo-lučinové chačapuri je opravdu skvělá pochoutka! Víte, odkud chačapuri pochází?
Gruzie |
Arménie |
Abcházie |
2. Která z ingrediencí není v receptu na Lučinový dortík s malinami?
Lučina |
sůl |
vejce |
3. Je v receptu na Lučinovou polévku s květákem citrónová kůra?
Ano je |
Není, je tam citrónová šťáva |
Není |
4. Jaká bylinka se přidává do mrkvové lučinové pomazánky s ořechy a ovocem?
máta |
oregano |
meduňka |
5. Která ze surovin nepatří do receptu Lučinová polévka s květákem?
cibule |
rozmarýn |
květák |
6. Kolik porcí připravíme z receptu Lučinové kostky?
10 |
15 |
20 |
7. Na Crostini s avokádovou pěnou nepotřebujeme:
rajčata |
avokádo |
česnek |
8. Clafouti je také název pro:
bábovku |
větrník |
bublaninu |
9. V Lučinovém rizotu s houbami jsou:
suchohřiby |
lišky |
žampiony portobello |
10. Lučinou zmrzlinu musíme ideálně spotřebovat do:
měsíce |
2-3 dnů |
7 týdnů |
11. Na zeleninové tartaletky potřebujeme mouku:
hladkou |
hrubou |
polohrubou |
12. Příprava kapustových závitků nám zabere:
30 min |
60 min |
80 min |
13. Kolik vajec potřebujeme na Lučinovou frittatu?
3 vejce |
1 vejce |
6 vajec |
14. Kokosové pusinky pečeme při:
200 °C |
140 °C |
180 °C |