Autor: Komůrková Zuzana
Nakladatelství: Mladá fronta
Rok vydání: 10/2016
Formát: 190 × 245 mm
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 200 stran
Cena: 240 Kč
Jak vařit, když jíme každý jinak, a nezbláznit se z toho? Pokud je i vaše rodina složena z vyznavačů různých výživových směrů, je v ní bezlepkář-celiak, nebo chcete pouze oživit svůj kuchařský repertoár o zajímavá zdravá jídla, která by byl ochotný sníst i zbytek rodiny, je pro vás tato kuchařka to pravé.
Výživová poradkyně a lektorka kurzů vaření Zuzana Komůrková přichází s pohodovými vegetariánskými a bezlepkovými recepty pro každého. Snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, bezlepkové pečivo, přílohy i dezerty jsou inspirované českou klasikou i zahraničními kuchyněmi.
Navíc s tipy, jak tyto pokrmy s jednoduchou obměnou připravit pro vegany i pro milovníky masa.
Kromě jiného se dozvíte také spoustu zajímavých informací o použitých surovinách, jejich složení i prospěšnosti pro naše zdraví.
Tuto knihu Výživou ke změně koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Mladá fronta.
Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz