Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zahradník po ruce - 23.6. 2024

23. 06. 2024 | Televizní tipy
K pěstování nepotřebujeme velkou zahradu, i balkon může být nejen okrasný, ale také jedlý! Vypěstujme si suroviny bez chemie, rozšiřme svůj životní prostor o kus zdravé přírody! Praktické rady zkušeného tvůrce přírodních zahrad Tomáše Trejbala, zahradníka, který je nám vždy po ruce. Směle do toho!

Tomáš Trejbal se v dalším dílu zaměří na péči o již vysazené a vyseté rostliny. K vinné révě u pergoly proto vyrobí konstrukci z ocelového lanka a oček, po které se bude moci pnout. V zahradnictví Tomáš ukáže, jak si vybrat a nakoupit muškáty, které opravdu voní. 

Zahradník po ruce - 23.6. 2024Následně je zasadí do závěsných nádob a ve skleníku je použije jako repelenty proti mšicím a molicím. Pustí se do sklizně cukrového hrášku, kedluben a salátu, ze kterých v kuchyni vykouzlí salát s vyšlehaným kozím sýrem. 

V poradně Tomáš rozebere, jak zacházet v zahradě s vodou, co vyset ještě na začátku léta i kde legálně sehnat hrabanku pod borůvky. Na návštěvě se Tomáš podívá na vychytávky usnadňující péči o rostliny – ať jde o mulče, slamnatý hnůj, průsakové hadice na závlahu či olla nádobu.

Nový pořad Zahradník po ruce můžete sledovat
v neděli 23. 6. 2024 2024 ve 13.40 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zahradník po ruce - 23.6. 2024:

Zahradník po ruce - 23.6. 2024
Zahradník po ruce - 23.6. 2024
Zahradník po ruce - 23.6. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !