Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žhavé léto ve znamení podpatků!

9. 07. 2024 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Je libo podpatky? Proč ne! Jsou totiž nestárnoucím hitem, který je trendy vesměs ke všemu. A letní outfity nejsou výjimkou! Vzdušné šaty, sukně, trička, kraťasy, to vše je s obuví na podpatku stejně žhavé jako teploty v letních dnech! Zpříjemněte si léto stylovými sandálkami na podpatku a užijte si i pohodlí, které jde se správně zvolenou výškou podpatku také ruku v ruce!

Chcete dodat outfitu šmrnc?
Pak jsou jednou z možností podpatky! O jejich atraktivitě není třeba polemizovat. Krásně vytvarují a opticky protáhnou siluetu nohou. Což je k letním outfitům, které v drtivé většině nožky odhalují, ideálním doplňkem. Sandály na podpatku můžete nosit téměř kamkoliv. Proto by váš letní botník neměl být o tento kousek ochuzen! Jaké barvy jsou v kurzu a jaký typ podpatku vám zajistí královské pohodlí?

Žhavé léto ve znamení podpatků!























Výška a šířka podpatku pro ultimátní pohodlí!


Pokud toužíte poskytnout svým nožkám v létě komfortní krok, vybírejte spíše širší a nižší podpatky s výškou zhruba kolem 5 cm. Takové sandálky si zachovají nejen svou atraktivitu, ale nabídnou také vítané pohodlí. Ať už vás tedy čekají pochůzky či příjemná procházka městem, pohodlné sandály s podpatkem všechno zvládnou bez nepříjemných otlaků. Elegantní a nadčasové jsou třeba k boho šatům také páskové sandály na podpatku. Vaše nožky zjemní a zároveň poskytnou v horkých letních dnech příjemnou vzdušnost.

Dámské sandály na podpatku seženete také na tom klínovém. Jsou stabilní pro vaše nohy a vynosíte je stejně efektivně jako klasické podpatky. Je tedy jen na vašich preferencích, které kousky jsou vám bližší. Pak už stačí jen své oblíbené sandály sladit barevně. A jaké jsou nejžhavější barevné varianty?

Jemné neutrální odstíny jsou nutností


Neutrální barvy se pyšní svou variabilitou. Takže je směle noste k různým barevným kombinacím. Béžové sandály na podpatku se hodí k pastelovým odstínům růžové, modré, zelené a také k bílé barvě. Klasické černé sandály se neztratí s tmavými či sytými odstíny.

Žhavé léto ve znamení podpatků!























Metalické a výrazné barvy zajistí pozornost!


Nadčasové stříbrné sandály na podpatku rozjasní váš outfit! K bílým, hnědým, černým či modrým svrškům je to trefa do černého. Takové dámské sandály můžete sladit také s dalšími doplňky, aby vynikly na maximum. Oblíbila jste si výrazné odstíny? Pak svou sbírku rozšiřte o takové boty, které zaujmou na první pohled. Růžové sandály na podpatku se o pozornost postarají bez problému!

Hledáte nové sandálky na podpatku? Pak mrkněte na Rieker-eshop.cz a rozšiřte svůj botník o tyto nadčasové kousky, které z módy jen tak nevyjdou!




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !