8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zahradník po ruce - 14. 4. 2024

14. 04. 2024 | Televizní tipy
K pěstování nepotřebujeme velkou zahradu, i balkon může být nejen okrasný, ale také jedlý! Vypěstujme si suroviny bez chemie, rozšiřme svůj životní prostor o kus zdravé přírody! Praktické rady zkušeného tvůrce přírodních zahrad Tomáše Trejbala, zahradníka, který je nám vždy po ruce. Směle do toho!

Nový pořad začne pěkně od píky, či spíše od přípravy měsíčního plánu zahradních prací, který pomůže mít ve všem přehled, navíc se dá přizpůsobit počasí i podmínkám konkrétní lokality. Ukáže, jak na výsev brokolice, květáku, zelí, salátu i rajčat do sadbovače. 

Zahradník po ruce - 14. 4. 2024Neopomine přípravu záhonků před výsevem a pustí se do výsevu hrášku, který budou děti milovat čerstvý přímo ze záhonku. Je sezona sázení brambor, a Tomáš Trejbal proto předvede, jak díky bramborové věži na malém prostoru v esteticky zajímavém záhonu vypěstovat spoustu brambor. 

Chybět nebude poradna, která zodpoví otázky okolo plození malin, používání hnoje a jeho jednotlivých druhů či využití malého prostoru pro pěstování na maximum. Zahradník po ruce se zaměří i na pěstování borůvek na balkonu a poradí, jak jich za léto sklidit doslova litry.

Nový pořad Zahradník po ruce můžete sledovat
v neděli 14. 4. 2024 ve 13:45 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !