Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Carmen Mayerové

9. 02. 2022 | Televizní tipy
Česká herečka s exotickým původem zjistila až v šestnácti letech, že nevyrůstala s biologickým otcem, ale s otčímem. S ovdovělým Petrem Kostkou vychovala jeho dvě dcery, svou dceru z prvního manželství a společnou dceru Terezu. Příběhem provází Šárka Volemanová. Připravili I. Sovišová a D. Hnát 
PREMIÉRA

Carmen Mayerová je česká herečka německo-španělského původu. Její matka pocházela z chudé horské vsi na Mallorce. Za otce Carmen dlouho pokládala trutnovského architekta a malíře německé národnosti Karla Mayera, s kterým se maminka seznámila při pobytu ve Francii.

13. komnata Carmen Mayerové Až ve svých 16 se Carmen a její 23letá starší sestra dozvěděly, že Karl zřejmě nemohl mít děti a jejich biologickým otcem byl ženatý důstojník německého wehrmachtu, který ke konci války padl do zajetí a s největší pravděpodobností zemřel.

Karlovi, kterého do jeho smrti v Itálii navštěvovala, nikdy neřekla, že ví, že je „pouhým“ otčímem, měli celý život krásný vztah. Carmen si našla angažmá v hradeckém divadle, vdala se za kolegu herce Maxmiliána Hornyše, ale manželství nevyšlo.

 Po rozvodu se s tříletou dcerou vydala do Prahy, kde nastoupila do Městských divadel pražských (1967–1991). Tady se potkala s nedávno ovdovělým Petrem Kostkou, jehož manželka zahynula při autonehodě, a tak Carmen přijala macešskou roli a začala se starat i o jeho dvě malé dcery.

V roce 1972 se s Petrem vzali a o 4 roky později se jim narodila Tereza. Její matka ve stáří trpěla Parkinsonovou nemocí, a tak se Carmen o ni několik let starala. Musela přerušit hereckou dráhu a po matčině smrti se jen s obtížemi vracela na jeviště.

Carmen je vděčná za svůj naplněný život a velkou rodinu, má velice pěkný vztah se všemi dcerami, šesti vnoučaty a třemi pravnoučaty, hraje v Divadle na Vinohradech, Na Fidlovačce i ve Studiu Dva a s dcerou Terezou představení pro dvě herečky v Divadle Kalich.


Pořad 13. komnata Carmen Mayerové můžete sledovat

9.2. 2022 od 20:10 na ČT1!!

A opakování 11.2. a 16.2.!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Carmen Mayerové:

13. komnata Carmen Mayerové
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles