„Kdysi mívala dobré jméno, ale jelikož my nejezdíme do žádných hospod, které mají dobrý jméno, tak si myslím, že Modrá stodola v tuhletu chvíli je na pokraji kolapsu,“ tuší správně Zdeněk Pohlreich. S chodem velké restaurace s bowlingem, k níž patří i hotel, paní Renatě Herzmanové pomáhá přítel, který vaří v kuchyni, ale výkon zařízení hodnotí minimálně jako nevyrovnaný.
„Jeden den se všichni můžou zbláznit, a druhý den si nevyděláme ani na elektřinu,“ stěžuje si v pořadu Ano šéfe vysílaném 10.9. 2012 na málo hostů a nákladný provoz. Zato v blízkém bufetu je narváno. Třetí člověk, kterému na Modré stodole záleží, je majitelčin syn Martin, který se vrátil z ciziny a má vysokou hotelovou školu.
Mezi muži to bude v Ano, šéfe 10.9. 2012 na ostří nože. Každý z nich má jinou představu a paní Renata v tom lítá. „To je ten ideál podnikání, rodinný byznys,“ ironicky konstatuje šéf nad problémy, za nimiž stojí lidský faktor. A jak se ukáže, Vladimír, jehož výtvory buditeli českých restaurací nechutnají, je jeho spolužák. Že by Zdeněk Pohlreich dával v učňáku větší pozor?