Ano, šéfe – 26.2. 2015:
Restaurace U Tlustých je umístěna v atraktivní lokalitě Lednicko-Valtického areálu, přímo na hlavní cestě u Lednického zámku. Je součástí rodinného domu a celý objekt, včetně přilehlého květinářství, patří rodině Tlustých od nepaměti. Andrej Tlustý nemá provozní problémy, nepotřebuje pomoci s návštěvností. Je to dobrodruh a „všeuměl“, mající zkušenosti se stavbou dřevěných domů v USA, provozoval také produkční firmu, která zajišťovala turné Kabátů.
V současnosti má firmu, která „vyrábí“ ručně nakládané sýry. Sýry nejsou jejich vlastní výroby, jen je sami naloží a poté rozváží po celé republice. V restauraci jsou dva kuchaři – jeden z nich, Jan, dokonce pracoval v hotelu Marriot se Zdeňkem Pohlreichem. Podnik se dá charakterizovat jako středně velký, uprostřed je zastřešené dětské „hřiště“. Díky turisticky atraktivní lokalitě prosperují, ale představa Andreje Tlustého je přetvořit tuto restauraci v luxusní podnik, který by vydělal stejné množství peněz při menším počtu jídel.
Sám nemá konkrétní ideu, jak to má doopravdy vypadat v kuchyni a na place, ale určitě prý pozná, kdy „to bude ono“. Majitelé chtějí změnit skladbu jídel, jejich prezentaci, servis – zkrátka celý chod podniku. Od Zdeňka Pohlreicha tak očekávají, že jim pomůže najet právě na tento koncept. A to je velká výzva pro svérázného šéfa, který se jistě s chutí a vervou sobě vlastní pustí do práce. To vše uvidíte dnes večer 26.2. 2015 v repríze na Primě.