Ano, šéfe – 4.11. 2014:
Restauraci U Štěpána v obci Vojetice vybudoval majitel Štěpán společně se svými rodiči ze staré stodoly, vedle které všichni bydlí. Vedle restaurace je kemp, který Štěpán také provozuje. Štěpánova rodina vlastní pastviny kolem restaurace, na kterých chovají skot, a majitel tak v restauraci servíruje maso z vlastního bio chovu. Zakládá si na tom, aby bylo všechno čerstvé, a snaží se také o kvalitní přípravu pokrmů. Před nějakou dobou přišel Štěpán o kuchaře, a protože má velké problémy sehnat personál, od té doby vaří sám.
Kromě restaurace se musí starat ještě o celé hospodářství. V restauraci mají velmi obsáhlý jídelníček, ale málo propagují, že nabízejí vlastní maso výborné kvality (majitel to totiž považuje za samozřejmost). V kuchyni Štěpánovi pomáhá manželka a maminka, na place je sotva 15letý chlapec, který tam chodí pomáhat moc rád.
Do restaurace sice nechodí málo hostů, ale peníze pořád nikde. S kamarádem Martinem (číšníkem na zámku Kněžice) vedou dlouhé debaty o pořadu Ano, šéfe!. Na přípravě pokrmů je znát Štěpánova snaha vzít si ponaučení z rad a doporučení, které Zdeněk Pohlreich před kamerami rozdává. Celá rodina účast v pořadu sice odmítá, ale Štěpán opravdu touží po tom, aby známý šéfkuchař přijel a odhalil, co dělá špatně a co by mohl dělat lépe...