Ano, šéfe – 15.12. 2016:
Tentokrát se šéf rozjel do penzionu a restaurace Bohemia v Dubí, jejichž majitelkou je bývalá ekonomka Jaroslava Chabrová. Provozním a šéfkuchařem je tu její současný životní přítel Zdeněk Krejčí, který se gastronomii věnuje skoro celý život, a to nejen v Čechách; byl na zkušené i v Rakousku a Německu.
Zaměstnanci jsou v současnosti šéfkuchař Zdeněk, poněkud pomalý kuchař Tomáš, servírky jsou tři; jedna bohužel v krizové situaci odešla, druhá servírka Olga je tu od začátku a Danka je kosmetička, která v restauračním businessu pracuje druhým rokem. Tým posílila Maruška, která má hotelovou školu a praxi provozní, do penzionu nastoupila před týdnem.
Penzion má sedm pokojů a dohromady osmnáct lůžek. Majitelka si svých zaměstnanců váží, ovšem v podniku má on-line kamery. Restaurace je dnes zaměřená na tradiční a regionální českou kuchyni s domácí přípravou, s čímž tu začali asi před čtyřmi měsíci.
Paradoxně od té doby návštěvnost klesla, a ačkoli se snaží, jak můžou, ne a ne přijít na to, v čem je chyba. Proto se obrátili s prosbou o radu a pomoc na Zdeňka Pohlreicha. Dokáže šéf odhalit, kde je tady zakopán pes? Uvidíte v další repríze oblíbeného pořadu Ano, šéfe!