Mnoha restauratéry tolik obávaný, ale diváky velmi oblíbený nekompromisní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je zase tady! Opět bude šlapat na paty kuchařům i personálu a udílet své vzácné rady těm, kdo budou ochotni a schopni naslouchat, aby jejich provozovny i s jejich velkýmiá plány nezmizely v propadlišti času...
Ano, šéfe – 24.11. 2016:
Dnes se Zdeněk Pohlreich podívá „na zoubek“ koktejl baru a restaurantu
Blue Note v Kralupech nad Vltavou, který provozují tři společníci z Prahy. Majitelé jsou mladí, s praxí v obyčejných pražských restauracích.

Tento podnik otevřeli zhruba před měsícem a půl a žádost o profesionální pomoc se týká především úspěšného rozjezdu originální restaurace. Předtím sice v Kralupech vedli půl roku odděleně jiné restaurace, ale příležitost nájmu těchto prostor je dala dohromady a společně se pustili do odlišného konceptu.
Zřejmě si mysleli, že před nimi provinční město padne na kolena, ale nic takového nenastalo. A není divu: jídelní a nápojový lístek je mišmaš všeho možného od italské kuchyně přes sendviče až po kuře s broskví.
Chybí tu jasný koncept; největším problémem je ale hygiena: v kuchyni je takový nepořádek, že vypadá jako kombinace staveniště a smetiště s omastkovou polevou. A na to je Zdeněk Pohlreich obzvlášť citlivý...
Nenechte si 24.11. 2016 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:30 na Primě
Zdroj, foto:
Prima
Vendula Vrablová
Tento článek také můžete