Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe: Zaměstnanci prosí zoufale o pomoc

6. 10. 2009 | Televizní tipy

Zdeněk Pohlreich čelí skutečné výzvě. Restaurace U Rytíře, kam tentokrát přijíždí rozdávat radost a smích, leží v centru Liberce, jen pár kroků od radnice. Stylový a fungující podnik s výborným pohoštěním, oáza pohody pro lidi, kteří pracují a pohybují se uprostřed města, to je majitelčin sen.

Klidu je tam ale až příliš, dokonce tolik, že už to nebaví ani personál. Servírka Jitka a kuchař Pavel se proto rozhodli sami napsat šéfovi „závaznou z nejzávaznějších přihlášek“ do jeho pořadu a požádali ho o návštěvu bez vědomí majitelky. Jak to dopadlo, se podívejte už v úterý 6. října ve 21.20 na Primě.

zamestnanci-ano-sefeTaková věc se stala poprvé, a šéf je proto docela zvědavý, co ho U Rytíře čeká. Restaurace sídlí v domě, kde byl kdysi krejčovský salon, potom pizzerie. V přízemí je lékárna a do restaurace musíme vystoupat do prvního patra. I když je odtud hezký výhled, schodiště představuje určitou bariéru, která podnik znevýhodňuje. Chybí bezprostřední kontakt mezi potenciálními hosty a personálem, nalákat lidi k návštěvě je těžší

Majitelka restaurace, která uvízla v šéfově „gastropolepšovně“, je nadšená amatérka. Prohlašuje o sobě, že „umí trošku vařit a má nápady, tak proč to nezkusit“. Je pyšná na svou kreativitu, někdy zkouší nové pokrmy metodou pokus-omyl, dokud není s výsledkem spokojená. Chválí si nové kuchaře, mladé muže, kterým ještě není třicet let. V kuchyni teď vaří Pavel a indický kuchař, oba mají za sebou praxi v dobrých podnicích i účast v kulinářských soutěžích.

ano-sefeMajitelka udává, že od jejich působení se návštěvnost restaurace pomalu zlepšuje a naštěstí už neodpovídá situaci ze zvacího dopisu. Přemýšlí o tom, že se více zaměří na českou kuchyni, proto uvítá Zdeňkovy návrhy na nový, tradičnější a ucelenější jídelníček, ačkoliv o něj původně nežádala. Možná by se ještě mohl „říznout“ indickou kuchyní.

Pokud vás zajímá, jak připravuje šéf Café Imperial selátko a jak dopadl nový koncept restaurace U Rytíře, nenechte si ujít další premiérový díl gastronomické show Ano, šéfe! v úterý 6. října ve 21.20 na Primě!


Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz 


 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsem tam pracovala dříve když tam byla pizzerie, bylo tam docela dost lidí, ale pak jsem odcházelaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tenhle pořad je fakt super, alespoň je vidět co jsou všechno schopný v těch restauracích udělat za hnusy.
Obrázek uživatelky
profil
Jo sprosty slova tam jsou.Ale je to dobrej pořad.
Obrázek uživatelky
profil
Nesnáším vulgarismy, takže to mě pokaždé odradí. Jinak bych se asi dívala. Nevadí mi, že je na ně přísný, ale těch sporstých slov by mohlo být podstatně méně, ale asi to po něm požadují - škoda
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zajímavý pořad,ten jim to ale dává ....!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles