Další díl pořadu Česko na grilu je zde a s ním i nové hlášky šéfa, které stojí za zapamatování. Které se líbí vám a co byste komentovali jinak? Dívejte se už v sobotu.
„Budeme po vás chtít jídlo, na které do zítra ti lidé nezapomenou a zítra si na něj vzpomenou znovu.“ Co tím asi Zdeněk myslel?
„Salát z borůvek k vepřovému? To si myslím, že je pěkná blbost,“ Jak tohle doporučení vyřeší David a Viera?
„Vždycky když se staral o oheň Roman, skončili v Rozstřelu. To jsem zvědavej, jak to dopadne dneska.“ Co tím má asi šéf na mysli? Že by genderový souboj?
„Víš, jak to dělal můj táta, když se do něj ta jeho montovala? Říkal jí, ať se jde podívat za dveře, kdo je napsanej na zvonku,“ radí Romanovi, aby nepouštěl Janu tolik ke slovu…
„To jsou Černošice, ty vole,“ kroutí hlavou nad spálenou krkovicí Rity a Jeany…
„To, k čemu tady dojde, to teprve uvidíme,“ komentuje Radkovu taktiku, že maso dojde…
„Je to trochu jalový. Není to osolený a přece musíte udělat věc, která má kule a chytne lidi za prdel,“ ohodnotí šéf jídlo Dona a Michala. To nechtěli slyšet…
„Vypadá to jakoby hezky, ale chybí zadání. Není to štiplavé.“ To asi Dominika a Denisa slyšet při hodnocení nechtějí.
„Máte špatnej timing a děláte v hrozným bordelu.“ Kdo ze soutěžících si toto vyslechne?
„Chilli papričky s borůvkama, škoda že jsem ve škole nedával víc pozor,“ povzdechne si nad platingem Viery a Davida.
„Ten salát mi připomíná covid, nemá žádnou chuť,“ hodnotí Zdeněk výsledek snažení Nikoly a Radka.
„Červený víno do polévky? No aby z toho nakonec nebyl svařák,“ okomentuje volbu ingredience.
„Na nějaký možná není čas,“ snaží se motivovat jednu z dvojic v Rozstřelu. A tohle prý platí vždy při vaření, nejen u grilu.
„A teď si všimni, že nikdo to jídlo neochutnává, nikdo nemá na stole lžíci. To se přece musí ochutnávat pořád dokola,“ kritizuje soutěžící.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová