Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.09. 2024
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch

17. 09. 2024 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Citlivé mýdlo jemně čistí pokožku, a navíc ji chrání před vysoušením. Levandule patří mezi bylinky. Její vůně má uklidňující účinky, může dokonce tišit migrénu a zbavit nás od bolesti hlavy. Snižuje pocit nervozity, úzkosti a napětí, působí doslova na celý náš nervový systém. Ekologická značka Frosch propojila obojí v podobě tekutého mýdla s novou vůní levandule. Od začátku pandemie se téma mytí rukou dostalo do centra pozornosti. Důkladné a pravidelné mytí rukou je ale důležité, nejen v rizikových obdobích. Všude na veřejnosti se naše ruce dostávají do kontaktu s mnoha patogeny. 

Důkladným mytím rukou snižujeme riziko infekce. Rovněž po kýchnutí, kašli a smrkání bychom si také měli důkladně umýt ruce. Patogeny z krku a nosu se usazují na rukou a šíří se na okolní povrchy, jako jsou kliky dveří, desky stolů a váš mobilní telefon, což zase představuje riziko onemocnění. Nové Frosch Tekuté mýdlo Levandule ve třech designech doplnilo řadu tekutých mýdel sensitive, mýdel pro děti, aloe vera, granátové jablko a mandlové mléko. Pro péči a uvolnění při každodenním mytí rukou v práci, doma i ve škole. 

tekuté mýdlo Frosch levandule„Tekutá mýdla jsou dnes nedílnou součástí většiny domácností. V naší nabídce najdete hned několik ekologických tekutých mýdel, včetně mýdel, která jsou speciálně vyvinuta pro potřeby citlivé dětské pokožky. Vybírat můžete hned z několika vůní, vaši pokožku provoní například aroma levandule, granátového jablka nebo mandlového mléka. K dispozici je jak tekuté mýdlo s dávkovačem, tak i náhradní náplně,“ uvádí Markéta Terčová, obchodní a marketingová ředitelka značky Frosch.

Častý kontakt s vodou způsobuje rychlejší vysychání našich rukou. Zvláště důležité je proto mýdlo na ruce, které pokožku jemně čistí a chrání ji před vysoušením. Například krémové mýdlo z granátového jablka od značky Frosch svými cennými a hydratačními složkami podporuje přirozený ochranný kyselý plášť pokožky a zajišťuje, aby se cítila příjemně a čistá.
Frosch novinka - levandule


Novinka:


Frosch Tekuté mýdlo Levandule – dávkovač (300 ml)


pečujte o vaše ruce s tekutým mýdlem, které jemně čistí a zároveň se stará o citlivou pokožku rukou. Díky výtažkům z levandule bude pokožka rukou pružná a jemná. Levandule zklidňuje namáhanou pokožku a příjemně působí na vaše smysly. Vyvážené složení na přírodní bázi s neutrálním ph 5,5 zajišťuje rovnováhu pokožky a hydratační receptura chrání ruce před vysycháním i při častém použití. Výrobky jsou dermatologicky testovány a jsou vhodné i pro citlivou pokožku dětských rukou. Veganské složení čistě na přírodní bázi je bez parabenů, mikroplastů, EDTA a ropných složek.

Obsah všech čisticích a pečujících prostředků Frosch je v přírodě snadno biologicky odbouratelný a nezanechává po sobě ekologickou stopu. Obaly jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného a opětovně recyklovatelného materiálu tak, aby nevznikal plastový odpad. Velký důraz je kladen na samotný výrobní proces, který probíhá podle nejvyšších ekologických standardů s ohledem na co nejnižší spotřebu energie a na využívání přírodních obnovitelných zdrojů. Doporučená cena výrobku je 81,90 Kč.

Frosch Tekuté mýdlo Levandule

















Frosch EKO Tekuté mýdlo Sensitive


Frosch EKO Tekuté mýdlo Sensitive

 – dávkovač 300 ml


má šetrné přírodní složení s obsahem výtažků z aloe vera, příjemně voní a dávkovač je v decentním designu. To jsou hlavní přednosti ekologického tekutého mýdla, které je dermatologicky testované a je vhodné pro všechny, kteří mají citlivou pokožku rukou. Tekuté mýdlo účinně myje ruce a zároveň je díky přírodnímu složení s neutrálním pH zanechává jemné, hydratované a provoněné. Dokonale tak o ně pečuje. Doporučená cena výrobku je 81,90 Kč.



Frosch EKO Tekuté mýdlo pro děti – dávkovač 300 ml


ekologické tekuté mýdlo pro děti je speciálně vyvinuté pro jemnou dětskou pokožku. Mýdlo s přírodním složením s neutrálním pH 5,5 pokožku jemně čistí, pečuje o ni a zanechává ji provoněnou příjemnou vůní. To, že je mýdlo vhodné i pro děti s citlivou pokožkou, potvrdily dermatologické testy. Děti si navíc zamilují hravý design dávkovače s veselými žabkami v několika variantách. Doporučená cena výrobku je 81,90 Kč.

Frosch EKO Tekuté mýdlo pro děti


















Frosch EKO Tekuté mýdlo – náhradní náplň 500 ml


je k dostání ve vůních Levandule, Granátové jablko, Sensitive, Mandlové mléko, Aloe vera za jednotnou cenu 88,90 Kč.

náhradní náplně Frosch



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch:

Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch
Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch
Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch
Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch
Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch
Čisté a zdravé ruce jednoduše a efektivně s EKO mýdly značky Frosch
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles