Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cukr – rafinovaný jed

17. 05. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Cukr – rafinovaný jed
Podtitul: Jak onemocníme a stáváme
se závislými, jak se ochráníme,
aniž bychom se museli vzdát sladkého
Autor: Kurt Mosetter a kolektiv
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: březen 2016
Formát: 176 x 241 mm
Počet stran: 192
Pevná vazba
Cena: 261 Kč

Podobně jako nikotin či alkohol se i cukr dostal do hledáčku odborníků jako škodlivá a zdraví ohrožující látka. Nejnovější studie prokazují podobnost neovladatelné chuti na sladké se závislostí na drogách. „Odvykací kúra“ trvá tři měsíce, během kterých se tělo od cukru očišťuje. V této knize se dovíte, jak upravit své stravování, jaké existují zdravé alternativy škodlivých cukrů a mnoho dalšího.

Cukr – rafinovaný jedUkázka z knihy Cukr – rafinovaný jed:


Šestý smysl


Teprve před několika lety byl objeven šestý smysl, kterým rozeznáváme tuk. Tým Fabienne Laugerettové z francouzské Université de Bourgogne objevil glykoprotein s označením CD36, který se nachází v sousedství chuťových buněk. Řídí naši zálibu v tucích a produkci specifických trávicích šťáv, i když se tuk vůbec ještě nedostal do žaludku. Tím se trávicí systém včas připraví na další přísunn potravy. Tento poznatek by mohl mít i klinický význam, protože laboratorní myši, kterým tento protein chyběl, zkonzumovaly mnohem méně kalorií, než jejich družky.


Tuto knihu Cukr – rafinovaný jed koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Bux.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cukr – rafinovaný jed:

Cukr – rafinovaný jed
Cukr – rafinovaný jed
Cukr – rafinovaný jed
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle