Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den jak sen - 24. 10. 2022: Ze vztahu

24. 10. 2022 | Televizní tipy
Sledujte pořad Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé svatbě předchází. Sledujte další láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 24. 10. ve 21.35 na Primě.

Myslíte si, že je možné najít na seznamce vztah pro život? Je. Soňa s Michalem jsou toho jasným důkazem. Původně hledali přátelství s výhodami, ale Michal Soňu miluje tak, že si ji vezme. Miluje i její děti, takže se rozhodli, že si své ANO řeknou i před Bohem.

Den jak sen - 24. 10. 2022: Ze vztahu Za dnešní svatební dvojicí vyrazíme do Brna, kde žije Soňa s Michalem a jejími dvěma dětmi. Soňa přiznává, že miluje luxus a nakupování. Pro děti je stále za princeznu. Bude tak vypadat ve svatební den i pro svého muže? Michal se Soňou se potkali ve chvíli, kdy ani jeden z nich vážný vztah nehledal. Hledali povyražení. Na seznamce. Nechtěli závazky. Dopadlo to tak, že po dvou měsících se vše zlomilo a pak už se to vše vezlo tak, že zlatým hřebem bude svatba.

Soňa vysvětluje: „I když byl Michal oblečený hrozně, byl nesmírně charismatický. Což mi přišlo sexy.“ Michal dodává: „Na rande přišla taková Barbína, ale měl jsem si s ní o čem povídat. Což je pro mě hrozně důležité. Charakter a vystupování. Takové či makové hadry jsou mi jedno.“ Dvojice má za sebou i částečný rozchod, kdy Soňa se vázat nechtěla a Michal to vzal jako výzvu. Finále? Michal o Soňu zabojoval, v Paříži ji požádal o ruku a začala se chystat veselka.

Jak se budou vybírat šaty, co je pro Soňu důležité? Pozor ale, Soňa chce být ve svůj den opravdu krásná. Takže nebude spoléhat jen na ruce vizážisty, ale půjde ještě dál. Potřebuje úpravy plastického chirurga. Jak sama prohlásí: „Čím víc, tím líp.“ S tím Michal tedy úplně nesouhlasí, ale věří, že Soňa má soudnost. Sledujte, jak to dopadne. Bude se zmenšovat, či zvětšovat?
Jak si nevěsta a ženich užijí rozlučku se svobodou, proč bude Soňa během uvítání na rozlučce zaražená a koho to bude mrzet? Jak si svůj večer užije Michal?

Soňu během příprav vyzpovídá Monika. Jaká byla její původní svatba a proč předchozí vztah nedopadl? Diváci se také dozví, že Soňa nesměla nosit croptopy, lodičky ani mít Instagram… A obě holky se dohodnou, že na svatbě se bude zpívat.
Jak jejich velký den dopadne a jaké trapasy se během dne D perfekcionistce Soně stanou? Dívejte se!
Příběh plný emocí a nečekaných situací můžete sledovat 24. října ve 21.35 na Primě. Průvodcem bude herečka, zpěvačka a moderátorka Monika Absolonová, která během natáčení mnohokrát utřela slzu a své roli plačky tak dostála. Tak se dívejte a nenechte si ujít velké přípravy na den D.
Sledujte další láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 24. 10. ve 21.35 na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles