8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu - 1. díl - 17. 4. 2024

17. 04. 2024 | Televizní tipy
Nová výprava zavede Fotra a jeho partu do Jižní Koreje. Sto dní stráví posádka jediného vozu na cestě po zemi, která je technologickým gigantem i přehlídkou historických památek. Během té doby objeví Pepa Vrtal se svými dcerami i čtyřnohým parťákem Lumi nejen krásná místa, ale i dramatické body z historie této osm tisíc kilometrů vzdálené země. Navíc si pochutnají na lokální stravě, seznámí se s místními lidmi i jejich tradicemi. Jak snese Lumi cestu v zavazadlovém prostoru letadla? Asi snáz než dcery Pepy.

Přivítání na letišti bylo bouřlivé. Lumi se prý tvářila, že nikdy neodpustí, co jí rodina provedla, ale trvalo to asi dvě vteřiny. Co je však důležité – okamžitě na letišti si zařídit internet. Alespoň provizorní.

Fotr na tripu - 1. díl - 17. 4. 2024Jaké jsou první dojmy ze Soulu? Mraveniště, s malými hotelovými pokoji. Na místě si Pepa vyzvedne korejské auto SsangYong Torres. Snad to s ním zvládne, doprava v Jižní Koreji totiž není jednoduchá, jak tvrdí místní prodejce

Soul je město, které má obyvatel tolik jako celá Česká republika. Jak podotknou holky – na to, že v něm žije tolik lidí, je to město superčisté. A vypadá, jako byste dali dohromady fantasy film a historické drama. Moderní věžáky se střídají se stánky s tradiční kuchyní.

Kromě toho se dozvíte, jak je to s vírou místních lidí, a budou se lovit Pokémoni. Zaposloucháme se do korejského popu a ochutnáme první korejská jídla. Korejci milují kavárny, mluvící semafory.

Pozor, v Jižní Koreji nefungují Google mapy, hodně se používají kamery v autech a zatmavená skla, což by v Evropě neprošlo.

Pepa Vrtal alias Fotr na tripu, jeho dcery Leontýnka a Josefínka, plus pes a Ssangyong Torres – dobrodružná parta na nové cestě do Jižní Koreje za netradičními zážitky v oblasti Východočínského moře!

Jaké další zajímavosti Pepa objeví během prvních dní? Dívejte se. Ve středu 17. 4. ve 21.25 na Prima COOL.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu - 1. díl - 17. 4. 2024:

Fotr na tripu - 1. díl - 17. 4. 2024
Fotr na tripu - 1. díl - 17. 4. 2024
Fotr na tripu - 1. díl - 17. 4. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !