MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu 20. 9. 2023

20. 09. 2023 | Televizní tipy
Stará dobrá Anglie, Normanské ostrovy, Irsko, Skotsko, Wales. Místa plná mytických postav, keltských pověr a přísloví, malých kamenných domečků, které své obyvatele chrání proti nepřízni počasí. To vše v podání neotřelého a protřelého cestovatele Pepy Vrtala a jeho dcer Leontýnky a Josefínky (plus nového člena posádky, psa Lumi) ve zbrusu nové sérii Fotra na tripu! 

Pepa Vrtal se se svým týmem vydal na výlet po Normanských ostrovech, Irsku, Skotsku, Walesu a také staré Anglii. Jel s dcerami Leontýnkou a Josefínkou a nově také posádku rozšířil pes Lumi. Sledujte od konce srpna dobrodružné cestování celé výpravy. Dívejte se 20. září, ve 21.25 na COOLu.

Fotr na tripu 20. 9. 2023Kam jezdí na ostrově Skye nejčastěji turisté fotit selfíčka? Tak přesně tam se vydá fotr na tripu. Ale chodit. Parkovat se bude v dešti, kempovat také. Celou posádku čeká deštivá, bouřlivá noc. Zuby se dnes čistit nebudou, protože i přeběhnutí do koupelny by mohlo být základem pro pořádnou chřipku.

V dešti bude třeba zrušit celý program. Takže se posádka vydá na jídlo do města. Do restaurace, kde jedl král Karel III. Fish and chips. Jíst se bude na ulici. Protože s Lumíkem do restaurace jít nejde. Neuvěřitelné se stalo skutkem. Přestalo pršet. Cestou fotr s posádkou míjí cyklisty, kteří objevují Skotsko na kolech. A dojde na debatu, kdo by takovou výpravu zvládl.

A jde se na pláž. Korálovou. Nenajdete tam ale korály jako takové, ale zkamenělé mořské řasy. Procházka začne za sluníčka, skončí za deště. A prší vodorovně. Takže deštníky jsou ve Skotsku opravdu k ničemu. Ty si s sebou neberte. Posádka odjíždí za slunce a šestadvaceti stupňů. To si počasí asi dělá legraci…

Ale jede se dál. Na konec světa. Tedy na nejsevernější bod pevninské Anglie. Turisticky a lidsky k rozcestníku, kde končí svět. A proč se jmenuje podle námořníka, který zde provozoval dopravu mezi Orknejemi a pevninskou Anglií?

Také tento kousek výpravy bude plný dobrodružství. Tak se dívejte. Protože společně s týmem Pepy navštívíte místa, která nejsou častým turistickým cílem. Nebojte se dálek, nechte se inspirovat.

Dívejte se 20. září, ve 21.25 na COOLu.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu 20. 9. 2023:

Fotr na tripu 20. 9. 2023
Fotr na tripu 20. 9. 2023
Fotr na tripu 20. 9. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !